2009.04.14.@ 14.04

Alakítsd ki saját minibárodat!

Alakítsunk ki otthon egy kis bárt, egy apró szigetet, ahol itallal kínálhatjuk vendégeinket, vagy keverhetünk magunknak egy koktélt estefelé. Ennyi kényeztetést igazán megérdemlünk mi is és a hozzánk betérő vendégek is. Még az is lehet, hogy ez lesz otthonunk kedvenc szeglete.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A minibár lehet az ülőgarnitúra közelében, a nappaliszekrényben, de mobil állványon is, hogy helyét könnyen változtathassuk. A színes üvegek látványa önmagában is szép, de ügyeljünk arra, hogy a tárgyak tiszták, pormentesek legyenek. A palackok, poharak csillogását színekkel, fényekkel emelhetjük ki, és mutatósabbá tehetjük az összhatást virágokkal, képekkel, dísztárgyakkal. Lássuk, milyen variációk léteznek a minibár kialakítására otthonunkban!

Nem csak mixereknek: Asztalon és komód tetején is mutatós egy üvegtartó állvány. A csapot megnyitva adagolhatjuk magunknak az italt.

Falipolc: Könnyed, falra erősített, lebegő polcokon tárolhatjuk az italokat és a poharakat. A polcok a tengelyen jobbra és balra mutatva is szerelhetők.

Konzolos: A fal mellett álló, íves konzolasztal dupla tetőlapján jól mutatnak a dekoratív üvegek és poharak. Meglévő komódból vagy asztalból is készíttethetünk hasonlót.

Emeletes: Kis helyen is elfér a padló és a mennyezet közé kimerevített oszlop, amelyre különféle polcokat erősíthetünk: pohártartót, italtartót és az egyéb, vendéglátáshoz szükséges kiegészítő eszközök tárolóit.

Kihúzható: A kisasztal alól kihúzható, üvegezett fiókban tarthatjuk a finom borokat.

Mobil: A görgőkön mozgó, rolós bárszekrény cseresznye-, bükk- és diófából is létezik. A bútort a hálóban éjjeliszekrényként, a nappaliban lerakóasztalként is használhatjuk.

Zsúrkocsi: Az átlátszó bárszekrény egyik sarkát kifordítva férhetünk hozzá az italokhoz és a poharakhoz.

Szobahűtő: Kisméretű, színes hűtőszekrény áll a szoba egyik sarkában, amelyben nemcsak italt, hanem gyümölcsöt és egyéb nyalánkságokat is tárolhatunk.

Nyitott láda: Az alacsony, nyitott polcon sorakozó italok és poharak a fotel mellett éppen kéznél vannak.

Forrás, fotó: www.otthon.hu – További hasznos tanácsokért látogass el az Otthon magazin weboldalára!

Kapcsolódó cikkek:

Hangulatvarázslók a hálószobában

Készíts magadnak álomgardróbot!

Így tedd otthonossá a hálószobád!

Otthon.lap.hu

Címkék: alakítsd minibárodat! saját

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty