2009.04.23.@ 10.04

Obama felesége divatot diktál!

Barack Obama megválasztásával a vizsgáló tekintetek kereszttüzébe került Michelle Obama, az Egyesült Államok új elnökének felesége, akinek stílusát mi is csak csodálni tudjuk! A First Lady szereti öltözékével kiemelni nőiességét, és csalhatatlan ízléssel válogatja össze az egyedi darabokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A First Lady szenvedélyes egyénisége öltözködési stílusára is kihat, éppen ezért üde színfoltot jelent a politikai porondon. Michelle Obama nem szereti az unalmas, szürke ruhákat, előszeretettel visel színes, elegáns darabokat, alacsony sarkú cipővel, és többsoros gyöngyökkel. Kedvenc amerikai tervezői mellett szereti magára ölteni más nemzetiségű designerek ruhakölteményeit is, mint amilyen Azzedine Alaia, Moschino, vagy Junya Watanabe.

A választási éjszakán Obama felesége Narciso Rodriguez tavaszi kollekciójának egy feltűnő, vörös-fekete darabjában pompázott. Ezzel a First Ladyknél szokatlan öltözékkel erősen megosztotta az amerikai közvéleményt, amely jóval inkább az elnökfeleségek klasszikus külsejét értékeli. A First Lady tisztában van adottságaival, és ezeket ízlésesen, mégis nőiességét megőrizve hangsúlyozza ki. Michelle 182 centis magasságához mindig alkalomhoz illő összeállításokat választ, a mintás kosztümökben pedig legalább annyira vonzó jelenség, mint kardigánban és testhezálló farmerben.

Férjével a válságban nem hivalkodnak drága öltözékükkel, ezért mindig egyszerű, egymással jól kombinálható ruhadarabokat viselnek, hogy ezzel is kiálljanak amellett, hogy nem a ruha teszi az embert. Michelle szerepelt az amerikai Vogue márciusi címlapján is, ezzel pedig végleg beírta magát a divat történelmébe. Nem csoda, hogy az elnöknét máris Jackie Kennedyhez hasonlítják, aki stílust teremtett és divatikonként tartjuk számon a mai napig.

Szöveg: Gaál Zita

Fotó: Vogue

Kapcsolódó cikkek:

Obama a kifutón!

Minden, ami divat – klikk ide!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty