2009.04.27.@ 14.04

Cseh Évi tavaszi kollekciója a Mono Fashionben

Megérkezett a tavasz, és vele együtt a jó idő. Ezt pedig mi mással tudnánk jobban megünnepelni, mint légies, pasztellszínű ruhákkal. Cseh Évi is erre gondolhatott, amikor megalkotta legújabb kollekciójának darabjait.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A tavaszi kollekciómat mind jellegében, mind színvilágát tekintve meseszerűre, kicsit szürreálisra terveztem. Visszaköszönő motívum a hal, a pikkelyforma, a ruhák több részleteiben pedig visszatérnek az íves, lekerekített formák. Ez a kollekcióm nagyon friss, vidám, laza és egyben nőies is. Anyagokban és fazonokban a kényelemre helyeztem a legnagyobb hangsúlyt; vékony, nyári anyagokat választottam; ilyen a pamut, a viszkóz, a ballon és a tüll. A formák, a vonalvezetés és a színek mind elég változatosak, de a mesebeli, kicsit szürreális, talán picit romantikus hangulat mindegyik modellnek védjegyévé vált.“- jellemezte tavaszi kollekcióját Évi.

A színválasztás során a divattervező a harmóniára törekedett. Bár a kollekciót a pasztellszínek uralják, egy-egy karakteresebb szín is helyet kapott; ilyen a sárga, a türkiz zöld és a kék. Ezek a modellek elsősorban azoknak készültek, akik kedvelik a laza eleganciát, de a bohém daraboktól sem idegenkednek. Alapstílusukat tekintve az utcai viseleten belül a sportosan elegáns kategóriába sorolhatóak ruhák, néhány darab viszont egy esti buliban is megállja a helyét. A kollekció hangulatát rendkívüli módon adja vissza a lookbook, a képeken látható Ágota (Art Modells) és a fotós, Pejkó Gergő közreműködésének köszönhetően.

Aki Cseh Évi tavaszi kollekciójából választ, biztos lehet benne, hogy különleges darabbal bővült ruhatára. Ráadásul ezek a ruhák nemcsak jellegükben egyediek, hanem limitált darabszámban is kaphatóak.

Cseh Évi kollekciója megvásárolható a Mono Fashion-ben!

Mono Fashion – 1054 Bp, Kossuth Lajos u. 20. Tel.: 317 7789, 20 772 52 73
Nyitvatartás: H-P: 10:00-20:00, Sz: 10:00-18:00
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty