2009.05.05.@ 14.05

Alessandro Benetton budapesti üzletmustrát tartott

A legfontosabb információk már a birtokunkban vannak: a minőség nem változik, és az árak is elfogadható szinten maradnak. Akkor nincs más hátra, irány vásárolni! A Benetton tavaszi-nyári kollekciója már megtalálható az üzletek polcain!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha Benetton, akkor színek! Az 1965-ben alapított cégnek már a kezdetekkor határozott elképzelése volt a színekről. Védjegyükké vált az egyediség, a stílus és a minőség, és ez a mai napig sincs másként!

A társadalmi felelősségvállalás terén kimagasló Benetton egy időben megbotránkoztató kampányaival és Oliviero Toscani emlékezetes képeivel szerzett nagyobb ismertséget célkitűzéseinek és termékeinek. A cég azóta is kiáll a fejlődő országokban élők, a gyerekek és a nők mellett.

Lesz új kampány!

Alessandro Benetton, a divatház alapítójának fia budapesti sajtótájékoztatóján elárulta: új kampánnyal készülnek, arra azonban nem tért ki bővebben, hogy az miről fog szólni. Mindössze annyit tett hozzá, hogy továbbra is fontosnak tartják a fogyasztók felé fordulást és a közös értékek képviseletét. Jelenleg is futó kampányukban például tehetséges fiatal építészeknek adnak lehetőséget, hogy megtervezzék a legújabb Benetton-üzleteket.

A minőség marad

Válság ide, válság oda, a Benetton új kollekcióján ez biztosan nem látszik meg. Alessandro Benettontól megtudtuk, hogy terveznek költségcsökkentést a cégen belül, aminek célja, hogy ugyanannyit tudjanak fejlesztésekre, új ötletekre fordítani, mint eddig. Attól tehát nem kell tartanunk, hogy emiatt kedvenc márkánk darabjaihoz ezután csak jóval drágábban jutnánk hozzá, ugyanis a Benetton továbbra is elsődleges szempontnak tekinti az ár és a minőség arányának elfogadható szinten tartását.

Az új kollekció

A tavaszi kínálatban a már megszokott élénk színeken túl külön hangsúlyt fektetnek az évszak színeire: az ibolya, a mélykék, a fűzöld, a piros és a citromsárga adja a kollekció színvilágát. A szivárvány színei köszönnek most vissza rád a Benetton-üzletek polcairól! Az ötletekben és megoldásokban egyaránt gazdag kollekcióból könnyen összeállíthatod az egész ruhatáradat: zsákszerű táskák, övek, apró, bőr kiegészítők és mutatós lábbelik közül válogathatsz a legfényesebb színekben. Mindehhez társulnak a fényes felületek, a nyers vagy a lakkbőr, valamint a műanyag szövetek. A Benetton stílusa merész, mint mindig!

Már 14 hazai Benetton-üzletben szerezheted be a legújabb kollekció darabjait, köztük a budapesti Fashion Street-en található megastore-ban, ahol 3 emeleten, 800 négyzetméteren válogathatsz a United Colors of Benetton, valamint a Sisley kínálatából (nem csak a United Colors of Benetton tartozik a Benetton Group-hoz, hanem a Sisley, az Undercolors of Benetton, valamint a Playlife is).

Fotó: Benetton

Kapcsolódó cikkek:

Cseh Évi tavaszi kollekciója a Mono Fashionben

Új szandálkollekciót mutatott be a szupermodell!

Eladó Carrie menyasszonyi ruhája!

Minden, ami divat – klikk ide!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty