2009.05.07.@ 14.05

Frakk, Pom Pom és társai trendet teremtenek!

Amikor gyermeke születésekor a neves divattervező, J. Csonka Hedvig fejébe vette, hogy népszerűsíteni fogja a magyar mesefigurákat, még maga sem gondolta, hogy ilyen gyorsan divatot teremt vele.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hedvig mesekollekciójának sztárjai gyerekkorunk hősei: Gombóc Artúr, Frakk, Szerénke, Lukrécia, Pom Pom, Picur és sokan mások. A tervező hosszú évek munkájával megszerezte a jogokat, és elkészítette azokat a ruhákat, amelyeken a fenti kedvencek szerepelnek, azóta pedig rengetegen szeretnének hozzájutni egy-egy mesefigurás pólóhoz.

A pólók már a Sugarbird tervezőcsapat új kollekciójának bemutatóján is jelentős szerepet kaptak, hiszen hazai hírességek vonultak fel a kifutón ezekben a mesés darabokban: Dammak Jázmin, Ada, Kovácsovics Fruzsina, Ben, Judy, Zola, Szorcsik Viki, Szabó Patrícia, Béres Anett, Zoltán Erika, Mark, Ádok Zoli, Labancz Lilla, Cziffra Kinga, és Gallusz Niki is népszerűsített egy-egy szuper pólót.

A nagy sikerre való tekintettel Hedvig úgy döntött, hogy jótékony célra is felhasználja kollekcióját, ezzel is támogatva a magyar meséket. A tervező mellé mára egyre több sztár állt, akik örömmel népszerűsítik kedvenc rajzfilmjeiket. Ennek alapvető célja, hogy a gyerekek ne feltétlenül a sokszor agresszív külföldi meséken nőjenek fel, hanem ezáltal is megismerjék azokat a magyar figurákat, akik sokunk gyermekkorát édesítették meg. A hírességek egy része – Pachmann Péter, Tatár Csilla, Cseke Katinka, Seres Dani, Madár Vera, Zimány Linda, Dukai Regina, Sári Évi és még sokan mások – ezért ellátogatott a Hűvösvölgyi Árvaházba, amelynek lakói a mesepólókból származó nyereség jelentős részét megkapják.

Kukkants bele galériánkba, ahol megnézheted a bemutatón és az árvaházban készült képeket is – klikk ide!
 
Kapcsolódó cikkek:

Meghökkentő, elegáns és népies: Budapest Fashion Week 2009

Alessandro Benetton budapesti üzletmustrát tartott

Idősek és gyerekek a brazil kifutón

Címkék: frakk társai teremtenek! trendet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty