2009.05.11.@ 14.05

A hírességek és a stílus az AIDS ellen küzdenek

Estelle, Katy Perry, Dita Von Teese és Róisín Murphy csak néhány a hírességek közül, akik részt vesznek az idei év Fashion Against AIDS kampányában, amely a H&M és a Designers Against AIDS közös figyelemfelhívási és pénzgyűjtési projektje. A kampánytermékek május 28-tól kerülnek eladásra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Fashion Against AIDS immár második éve közvetíti a biztonságos szexszel kapcsolatos pozitív üzenetét a fiatalok számára a hírességek által tervezett pólókon, pólóruhákon, trikókon és kombidresszeken. Az ilyen küldetésnek igazi ereje van: tavaly a Fashion Against AIDS kollekció 90%-a egy hónapon belül elkelt, és összesen 15 millió svéd koronát adományozott a HIV/AIDS projekteknek. Minden eladott termék árának 25%-át a DAA, a YouthAIDS, az UNFA és az MTV Staying Alive Foundation nevű alapja által folytatott projekteknek ajándékozzák a világ minden táján.

„Örülök, hogy része lehetek ennek a kampánynak, – mondja Estelle. – tanúja lehettem annak, hogy egyetlen dollár, vagy font mit jelent a gyógyszerekhez való hozzáférhetőséggel nem rendelkező emberek, valamint az AIDS által érintett családok számára. Közösen felhívhatjuk a figyelmet a védelem szükségességére, és pénzt gyűjthetünk egy nemes célra.”

Le ne maradj Katy Perry különleges megjelenéséről a tokiói H&M üzletben a május 27-én, közép-európai idő szerint 13:00 órakor kezdődő FAA bemutatón, amelyet a hm.com honlap élőben fog közvetíteni!

Kapcsolódó cikkek:

Egyedi Matthew Williamson darabok a H&M-ben!

Chloe Sevigny bohém kollekciója

Utazz stílusosan Jessica táskáival!

Mindent a divatról – klikk ide!

Címkék: aids ellen hírességek küzdenek stílus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty