2009.05.25.@ 10.05

Legyél bombázó nyárra: szuper bikinik a problémás részekre

Senki sem tökéletes, éppen ezért még a legszebb alakú lányok is találhatnak magukon olyan részeket, amelyeket szeretnének előnyösebbnek feltüntetni, mint amilyenek. Összegyűjtöttük ezért azokat a problémákat, amelyek hajlamosak megkeseríteni a bikiniválasztás pillanatait.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha kicsi a melled

Ha kicsi a melled, egészen egyszerű dolgod van: fel kell turbóznod idomaidat egy trükkös bikinifelső segítségével. Felejtsd el a háromszög-bikinit, és válassz push-up mellrészű, szivacsos felsőt. Nagyon fontos, hogy ne viselj sötét színű fürdőruhát, mert a fekete, mint tudjuk, slankít, és erre neked most semmi szükséged nincsen. Válassz ezért mintás, masnis, feltűnő színű darabot, ami optikailag nagyítja a dekoltázsod méretét.

Ha nagy a melled

Ha nagy a melled, akkor számodra a tartás és az ízléses fedés a lényeg. A háromszög fazon ebben az esetben sem jó, viszont a merevítős (akár szivacsos), vastag pántos, nyakban rögzíthető felsők kiemelhetik idomaidat. Ebben az esetben kifejezetten ajánlott a sötét szín, mivel nincsen szükséged figyelemfelkeltésre ahhoz, hogy észrevegyék pompás dekoltázsodat.

Ha széles a csípőd

Ha széles a csípőd, viselj magasan szabott fürdőruhákat, ettől hosszabbnak tűnik a lábad, a csípőd pedig optikailag keskenyebbnek. Az alsód legyen mindig szélesebb szabású, de bátran variálhatsz a mintákkal. Egy megkötős fazonú bikini is jól állhat, ha nem a vékonypántos darabokat választod. Bátran viselj strandkendőket, ezzel is eltüntetheted a kényes testrészt.

Ha vastag a combod

A legjobban a megkötős bikinikkel tudod megnyújtani az alakodat, így ezt a fazont részesítsd előnyben. Számodra a vastag alsók, és a túl feszes megoldások semmiképpen sem előnyösek. A mintákkal és a színekkel viszont bátran variálhatsz!

Ha nagy a feneked

Az átlagosnál nagyobb fenekedet a sötét színekkel tudod eltakarni, és figyelj arra is, hogy lehetőleg jobban takaró alsókat viselj, a merészen felvágott fürdőruhákat, a tangát és a falatnyi bikinit sajnos nem neked találták ki. Egy trükkös, vastagabb alsós, ráhajtós megoldású bikini, vagy a sortos megoldás is előnyös lehet.

Ha nagy a hasad

Ezt a testrészedet csak akkor tudod korrigálni, ha eltakarod… Ennek kétféle módja lehetséges a felhalmozott súlyfelesleg helyétől függően: vagy magasabb derekú alsórészt választasz, vagy a top-fazonú bikinit választod. Ha nem ragaszkodsz a bikinihez, akkor egy sötét színű, szép kivágású egyrészes is telitalálat lehet!

Fotó: Magistral

Kapcsolódó cikkek:

Legyél bombázó nyárra: nagy fürdőruha-körkép

Trükkös bikini, ha túl nagy a melled

Trükkös bikini, ha nagy a feneked

Trükkös bikini, ha nagy a hasad

Trükkös bikini – Ha fiús alkatú vagy

Trükkös bikini – ha széles a csípőd

Trükkös bikini – Ha kicsi a melled

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty