2009.06.05.@ 10.06

Szikével a karcsú derékért

Nyakunkon a bikiniszezon, ami azt jelenti, hogy nincs mivel takarózni. A derékon dudorodó hurkák most már inkább előbb, mint utóbb, de napvilágra kerülnek. Vagy mégsem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A drasztikus fogyás, a gyerekvállalás mind-mind nyomot hagyhat a hasfalon. A hason megereszkedik a bőr és az alatta lévő zsírréteg, amit már tornával sem lehet tökéletes formába hozni. Ilyen esetekben jelenthet megoldást a hasplasztika, amely eltávolítja a felesleges szöveteket, feszesíti a megereszkedett has bőrét, és korrigálható vele a meglazult, egymástól szétvált hasfali izomzat is. A hasplasztikai műtét során nem csak a lógó has bőrfeleslegét, hanem a zsírfelesleget is el lehet távolítani, hogy a hasfal újra feszesebb legyen.

Minimális hegesedés

A vágás a bikinivonalon helyezkedik el, így még a strandon sem látszik majd a heg, csupán a feszes és lapos has. Ez az egyetlen módszer, mellyel az itt lévő terhességi csíkok (striák) is megszüntethetők.

Hogy zajlik a műtét?

A hasplasztikára minden esetben altatásban kerül sor, és attól függően, hogy milyen mértékű korrekcióra van szükség – vagyis mekkora az eltávolítandó bőr- és zsírfelesleg –, a műtét másfél-két órát vesz igénybe. A megereszkedett, esetenként striás bőrt a bőralatti zsírszövettel együtt távolítják el a plasztikai sebészek.

Az operáció után egy-két éjszakát kell a kórházban tölteni. A beavatkozást követően egy speciális hasplasztika utáni ruhát, úgynevezett haskötőt adnak a páciensre, melyet további 4-6 hétig kell viselni.

Plasztikai sebészeti kérdésekben fordulj bizalommal szakértőnkhöz, Dr. Falus Györgyhöz!

Szakértő: Dr. Falus György plasztikai sebész

webcím: www.drfalus.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan válaszd ki a legjobb plasztikai sebészt?

Milyen az új mell ideális mérete?

Angelina Jolie ajkai a legmenőbbek? – a plasztikai sebész tanácsa

Címkék: derékért karcsú szikével

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty