2009.06.19.@ 12.06

Sminkelj úgy, mint egy topmodell!

A mostanában igen nagy népszerűségnek örvendő Agynes Deyn nem csak tökéletes alakjával, de bevállalós, mégis stílusos külsejével is felhívja magára a figyelmet. Lesd el tőlünk a gyönyörű szupermodell ultratrendi make-upját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Természetes alapok

Agynes könnyű alapozót visel, ami láttatni engedi természetesen szép bőrét. Tegyél te is így, sőt, ha hibátlan a bőröd, akkor el is hagyhatod az alapozót! Ha karikás a szemed, vagy kisebb bőrhibák éktelenkednek arcodon, tüntesd el őket jól fedő korrektorral! Púdert lehetőleg ne használj, a nagy melegben úgysem tesz jót a bőrnek.

Füstös szemek

Agynesről elmondható, hogy a make-upot illetően is tudja, mi épp a divat. Az elmaszatolt hatású fekete vagy sötétbarna smink ugyanis az idei nyár egyik slágere. Ezt a legjobban egy puha szemceruzával vagy matt, sötét színű szemhéjpúderrel érheted el. A szemceruza viszont tovább maszatolódhat, ezért ha ezt a módszert alkalmazod, mindenképpen tegyél alá egy leheletnyi púdert! Először is húzd ki a felső szemhéjad egy erőteljesebb, határozott vonallal, majd kezdd el kifelé és felfelé satírozni a meghúzott csíkot. Az alsó szempillák tövébe azonban ne húzz nagyon erős vonalat, bánj óvatosan a szemhéjpúderrel vagy a ceruzával. Ezután a felsőhöz hasonló módszerrel, egy speciális satírozó vagy fültisztító pálcika segítségével maszatold lefelé a színt! Figyelj oda a végeredményre! Ha a szemed nem olyan, mint aki egy hete nem aludt, akkor jól dolgoztál. Most már csak egy kis spirálozás jön: szempilláid most legyenek inkább dúsak, mint extrahosszúak!

Üde pír

Adj egy cseppnyi kislányos bájt orcádnak egy sötétebb rózsaszín pirosító segítségével. Mosolyogj egy nagyot, és arcod kiálló részére hordd fel a pírt, így biztosan jó helyre fog kerülni. A természetesség kedvéért használhatsz folyékony vagy habállagú pirosítót.

Visszafogottan csillogó ajkak

Mivel ennél a sminknél a szemen van a hangsúly, ezért az ajkaknak csak egy leheletnyi szexi csillogásra van szükségük. Használj enyhén csillámos, színtelen ajakbalzsamot vagy szájfényt, és már készen is van a szupermodell make-upod!

Kapcsolódó cikkek:

Sminkiskola: így használd a szemceruzát és a tust!

Így oldd meg a nyári szépségdilemmákat!

Lesd el Megan Fox extracsábos sminkjét!

Címkék: mint sminkelj topmodell úgy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty