2009.06.22.@ 16.06

Karsai Zita fergeteges táncos showja sztár-fellépőkkel

Karsai Zita a tőle megszokott dinamikával és profizmussal mutatta be első kollekcióját, amit szenvedélyéhez, a tánchoz álmodott meg J. Csonka Hedvig divattervezővel. A Sugarbird Zizy kollekciójának showján profi táncművészek mellett ismert hölgyek vonultak, vagy épp táncoltak végig a kifutón. Szekeres Nóra, Szorcsik Viki, Bencsik Tamara, Galambos Dorina, Budai Zsuzsa és Kisó is színpadra lépett a közönség legnagyobb örömére.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Karsai Zita is beállt a divattervező hírességek sorába. Zizi igazi táncos darabokat álmodott meg J. Csonka Hedvig divattervezővel.

„Nagyon sokat segít, ha táncolni az adott stílushoz passzoló ruhában tudunk. Emellett persze a kollekció megálmodásánál az is cél volt, hogy ezek a darabok akár az utcára is felvehetők legyenek vagy akár egy-egy buliba. Nem tudok rajzolni, tervezni, én csupán az ötleteimmel, tanácsaimmal segítettem a munka ezen részét.” – mesélte Karsai Zita. – „A bemutató előtt nagyon izgultam, de a színpadon fantasztikusan éreztem magam és szerintem a közönség is jól szórakozott. A ruhák tervezését és a tánc elemeket is három stílus határozta meg, a new style, ami a hip hop-hoz kapcsolódik, valamint a jazz és a latin.” – tette hozzá a Sugarbird Zizy kollekció megálmodója, akinek a show után kedvese, Margl Tamás is gratulált.

A színpadon több ismert hölgy is Zizi ruháiba bújt. Szorcsik Viki, Galambos Dorina és Budai Zsuzsa mosolyogva vonult végig a kifutón, míg Bencsik Tamara, Kisó és Szekeres Nóri táncra is perdült a kamerák kereszttüzében.

„Izgalmas volt egy ilyen bemutatón részt venni. Kétszer próbáltuk el a táncunkat Kisóval, de szerintem nagyon jól sikerült. Én élveztem.” – árulta el Szekeres Nóra. – „Táncos, bulizós, lezser ruhákat álmodott meg Zita. Nagyon tetszenek és biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz a kollekció.” – tette hozzá a csinos műsorvezető, aki még hajnalig ropta a táncparketten.

Karsai Zita ruháira több híresség is kíváncsi volt. Többek között Dukai Regina és Zimány Linda is megnézte a táncos bemutatót, a VIVA műsorvezetője, Ben pedig Puskás Petivel és a tinikedvenc SP-vel nézte végig a show-t.

Ha kíváncsi vagy a divatbemutatóra, és az azt követő partyra, akkor nézd meg a galériánkat! 

Kapcsolódó cikkek:

Fergeteges hangulatú Sugarbird divatshow a Monte Carlo Budapestben

Minden, ami divat!

Minden, ami tánc!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty