Gyönyörű mellek és dekoltázs – ne csak az arcbőrödet ápold!

Hajlamos vagy arra, hogy egy gyors arckrémezéssel letudd a szépségápolást? Pedig a szép nyak, a bársonyos dekoltázs és a feszes mellek is fontos szerepet játszanak az ápolt megjelenésben és természetesen a csábításban is.

Gyönyörű nyakat mindenkinek!

Mivel az arckrém nevében benne van, hogy arcra való, ezért sokan az áll vonalánál lejjebb nem is kenik ezeket a termékeket. Pedig a nyak bőre nemcsak a napsütésnek, a szélnek és a szmognak van kitéve, nem is termelődik annyi faggyú ezen a területen, mint amennyi az arcon. Hogy kiszáradását és a korai ráncosodást megelőzd, kend be nyakadat is az arckrémeddel, ami tartalmazzon fényvédőt is, hiszen nyáron általában a nyakunk bőre is szabadon van. Emellett tornáztasd meg néha nyakadat, hiszen az izmok tónusának javítása a bőr állapotán is sokat dob.

Legyen szép dekoltázsod!

Ki ne szeretné, hogy dekoltázsa bőre mindig feszes és bársonyos maradjon? Ha az örökérvényűség nem is lehetséges, a megereszkedés és a ráncosodás idejét bőven ki lehet tolni, ha már most odafigyelsz ennek a területnek az ápolására. Az első és talán legfontosabb szabály, hogy ne használj – vagy legalábbis csak alkalmakkor – olyan melltartót, ami nagyon összenyomja a melleidet, hiszen ez hamar előidézi a ráncok kialakulását. Hogy dekoltázsodat ragyogóvá varázsold, radírozd le a bőrt rendszeresen. Az is jó megoldás, ha az arcradírozás során dekoltázsodat is kezelésbe veszed, és tonizálás után bekened egy tápláló szérummal vagy akár az arckrémeddel. Ha kis topot vagy kivágott blúzt veszel fel, akkor itt is óvd a bőrt az UV-sugárzástól!

Csábító mellek

A gyönyörű dekoltázs egyik alapfeltétele a formás és ápolt mellek. Ha nem túl feszes a bőr melleiden, vagy csak szeretnéd megelőzni megereszkedésüket, használj feszesítő, mellápoló gélt vagy krémet, ami még hidratálja is a száraz bőrt. Alkalomadtán óvatosan itt is leradírozhatod a bőrt, ehhez használj finomszemcsés bőrradírt! A helyes testtartás nagyon sokat segít abban, hogy melleid megtartsák szép formájukat, és ne lógjanak, ezért mindig húzd ki magad!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Egyszerű tippekkel a formás testért!

Diétázz a szép bőrért!

Így oldd meg a nyári szépségdilemmákat!

Még több

fashion_beauty