2009.07.02.@ 16.07

Dögös fotók: a popkirálynő ismét a Louis Vuittonnak pózol!

Madonna nem öregszik – legalábbis a Louis Vuitton legfrissebb, 2009-es őszi-téli kampányfotói erről tanúskodnak. Bár a képeken látszik, hogy jócskán retusálták őket, az kétségtelen, hogy a pop királynője még mindig a világ egyik legdögösebb asszonya!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Legutóbb egy párizsi kávézó, most viszont egy homályosan megvilágított New York-i stúdió volt a Louis Vuitton kampányfotózásának helyszíne. A márka 2009-es őszi-téli kollekciójához az előző szezonban már bevált sztárt, Madonnát szerződtette a cég.

A pop királynőjeként is emlegetett híresség örömmel mondott igent a felkérésre, és lelkesen pózolt a legendás fotográfus, Steven Meisel gépe előtt. A képeken látszik, hogy nem kevés utómunkát, azaz retusálást igényeltek, de azt is leszűrhetjük, hogy Madonna modellként is tökéletesen helyt áll, másrészt pedig tényleg letagadhatna legalább 15 évet!

A fotók a márka sztártervezője, Marc Jacobs szerint teljesen más hangulatúak, mint az előző kampány képei, ugyanakkor felfedezhetünk egy bizonyos egységet a két irányvonal közt. „Olyan ez, mintha ugyanannak a történetnek mindkét szálát lezártuk volna” – mondta sejtelmesen Marc Jacobs.

A Louis Vuitton 2009-es őszi-téli kollekciójának reklámfotói sötét színekkel és portrészerű ábrázolással idézik fel Hollywood aranykorát. Erre pedig ki lenne megfelelőbb alany, mint a pop királynője, Madonna.

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Angelina beszólt a pop királynőjének!

Imádja a szingli életmódot a világsztár ex-férje!

Napokon belül Madonnáé lehet az afrikai kislány – fotóval!

Újratervezés: ismét alkot a popkirálynő!

Mindent Madonnáról!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty