2009.07.28.@ 17.07

Alkosd meg saját ékszereidet!

Van új a nap alatt. A Pandora Jewelry a kreativitásodra épít, hiszen náluk te magad alkothatod meg az ékszereidet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Pandora egy olyan ékszeruniverzum, mely minden nő számára lehetővé teszi, hogy kifejezze önmagát, megjelenítse saját, személyes stílusát. A Pandora nagy hatást ért el a népszerű charm karkötőivel és hasonló termékekkel az olyan magazinokon keresztül, mint az ausztrál Harpers Bazaar és az amerikai Glamour Magazine. Ez tette lehetővé, hogy mára a nők, éljenek a világ bármelyik pontján, viselhetik az életük felejthetetlen pillanatainak emlékét.

Vegyük például a gyönyörűen díszített tortát a gyerek első születésnapjára, a nem múló szerelem jelképét, a szívformát, vagy egy kicsiny bőröndöt az egzotikus utazáshoz – hogy csak néhány szimbólumot említsünk, melyek a Pandora népszerű karkötő és nyaklánc kollekciójából összegyűjthetők. Minden új kollekcióhoz új, divatos motívumok készültek melyek egy kis történetet mondanak el az élet nagy pillanatairól.

Már a kezdetektől azzal a törekvéssel indultak, hogy hatással legyenek minden nőre, aki szeretné megalkotni a saját stílusát, szeretné elmondani a saját történetét. Egy Pandora ékszer olyan, mint egy nő aláírása. Ezért az összeillő ékszerek széles választékát alkották meg aranyból és ezüstből, hogy viselőjük a stílusát aktuális hangulatához igazíthassa. Lehet romantikus és álmodozó, keverheti az egyszerű farmert egy kis eleganciával, vagy lehet estélyiben és tűsarkúban.

Az üzletet itt találod: Budapest, V. kerület, Kígyó utca 4.

Forrás, fotó: http://www.pandora-jewelry.com/hu

Kapcsolódó cikkek:

Világszerte hódítanak a mesefigurák a divatban!

Francia csillag ragyog a Diornál

Itt a Sasha Fierce Fashion Line!

Minden, ami divat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty