2009.07.28.@ 12.07

Szárnyaló trend: bújj tollakba!

A divatdiktátorokat gyakran megihleti a könnyedség, a szabadság fílingje. Így van ez idén is, hiszen ebben a szezonban a madarak szárnyalása adott ötletet a legnagyobb tervezőknek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha szeretnéd valami igazán különlegessel feldobni a szerelésedet, akkor bújj tollakba! Persze nem arra gondolunk, hogy öltözz madárnak, sokkal inkább arra, hogy egészítsd ki szerelésed néhány izgalmas, könnyed, ám ízléses tollas kiegészítővel. Sikkessé teheted megjelenésedet akár egy madártoll mintájú felsővel, akár rojtszerű, szabadon libegő tollakkal a szoknyád alján.

Hódít a tollminta

Igazán egyedivé teheted a cuccodat, ha magadra öltesz egy szuper tollmintás felsőt, ami nagyszerűen mutat egy szűkszárú farmerhez. De ne csak ruhában gondolkozz! Egy tollakat mintázó táska, egy tollmedálos nyaklánc vagy egy vastag karkötő is képes színt vinni az egyszerűbb összeállításba. Ha elegáns eseményre mész, akkor kápráztasd el az embereket egy kisméretű, fekete tollakból kirakott táskával és egy fekete magas sarkú cipővel!

Pihés libbenés

Ha inkább a rojtszerű, pihés megoldás jön be neked, akkor a legjobb választás egy olyan kisszoknya, amire puha tollak vagy tollhatású anyag van varrva. Ez igazán szexi tud lenni, miközben mész, hiszen minden lépésnél lágyan libbennek a kis pihék. Légy kreatív! Ha nem találsz a boltban kedvedre való tollas szerkót, akkor varrj megunt boleród vállrészére, egyszerű szoknyád aljára vagy a vászontáskád oldalára ebből az anyagból! Ha nincs kedved bíbelődni vele, akkor pedig irány a varrónő! Arra figyelj oda, hogy a tollak mellett más hangsúlyos minta ne legyen az öltözékedben, hiszen a kevesebb ebben az esetben is több!

Fotó: Celine, Louis Vuitton, Todd Lynn, Diesel Black Gold

Kapcsolódó cikkek:

Öltözz csinosan a kánikulában is!

Öltözz türkizbe!

Szuper kánikularuhák az irodába

Címkék: bújj szárnyaló tollakba! trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty