2009.08.28.@ 12.08

Megoldás őzgida lábakra

A szép formás lábak után minden férfi megfordul. Sok nő azonban takargatja vastagnak vélt combjait és formátlannak, vékonynak ítélt vádliját. A hosszú, vékony comb formás vádlival sok nő elérhetetlennek tűnő álma. A plasztikai sebész ezt is valóra tudja váltani.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Sokan járnak alakformáló edzésekre, vagy végeznek külön combgyakorlatokat és vádlierősítést, de még sincsenek megelégedve az eredménnyel. Sajnos az adottságok vagy a kitartás hiánya nem hozza meg a várt sikert. Ekkor érdemes plasztikai sebész segítségét kérni. A vádlinagyobbítás általában egy implantátum beültetése a vádlinál. Ez a beavatkozás zsírszívással is kombinálható, ha valahol viszont vastagabbnak érezzük az alsó végtagot. A két beavatkozás tetszés szerinti sorrendben végezhető.
 
A leggyakoribb gond a comb külső és hátsó, fenék alatti részénél jelentkezik, itt ugyanis sokszor alakulnak ki a zsírpárnák. Időnként azonban a bokánál, illetve a térdnél is megjelennek a nem kívánt feleslegek. A ”vékonyítás” tehát ezen a területeken zajlik. A zsírleszívást általában altatásban, de kívánságra helyi érzéstelenítésben is el lehet végezni, attól függően, hogy mennyi a felesleges zsír. A műtétet követően egy kompresszós ruhát kell viselni négy-hat hétig, hogy a kisebb bevérzéseket csökkentse, illetve, hogy a bőr feszes és sima legyen.
 
Az alsó lábszáron pedig a sebészek „vastagítanak”, hogy ívelt formát adjanak a vádlinak. Ez egy speciális formájú és állagú implantátummal oldható meg. Bár nincsenek kifejezetten olyan egészségügyi problémák, melyek kizárnák ennek a műtétnek az elvégzését, általános vizsgálatokat el kell végezni a beavatkozás előtt. A vádliimplantátum behelyezése altatásos műtét során történik, és átlagosan egy órát vesz igénybe. A térdhajlat alatt körülbelül három centiméteres metszést ejtenek, itt kerül behelyezésre a hosszúkás orsó vagy csepp formájú szilikon implantátum. Ez hasonló eljárás, mint a mellnagyobbítás, csak a behelyezett implantátum anyaga kissé tömörebb. A műtét után szorítókötés kerül a vádlira, a fáslikat pedig négy-öt hétig viselni kell, amíg a terület meg nem gyógyul.
 
Plasztikai sebészeti kérdésekben fordulj bizalommal szakértőnkhöz, Dr. Falus Györgyhöz!

Szakértő:Dr. Falus György plasztikai sebész

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

 

Címkék: lábakra megoldás őzgida

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty