2009.09.01.@ 10.09

Őszi trend: szexi válltömések

Ne ess kétségbe, hogy vége a nyárnak, hiszen a legnagyobb tervezők dögösebbnél dögösebb trendeket vonultattak fel az őszi kollekciókban is! Ha a válltömésről anyukád szövetkabátjai jutnak eszedbe, akkor sürgősen felejtsd el a rémes emléket. Ugyanis a 2009-es őszi kollekciók egyik legszexisebb jellemzője a mindenhol felbukkanó válltömés!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 80-as éveket idézi fel előtted a válltömésnek még a puszta gondolata is? Nem csoda, anyukád szekrényében is biztosan lapul egy-két mosolyra derítő darab. A válltömés egy kicsit férfiasabb, kicsit karizmatikusabb kiegészítője a kabátoknak, a felsőknek, vagy legújabban a ruháknak is. A határozott vállmegoldás ugyanis magabiztosságot, kiállást sugall, ami egy virágos-csipkés összeállításhoz biztosan nem passzolna. Ha azonban megfelelően viseled, remekül mutathat. Ha nagyon széles vállaid, vagy kifejezetten izmos karjaid vannak, akkor hanyagold a válltöméses ruhák viseletét, ha azonban felül nem vagy erős, bátran felvehetsz egy extra divatos blézert, ujjatlant, vagy rövid ruhát, amit válltöméssel ékesítettek.

A válltömések idén lehetnek kicsik és nagyok, kerekek, szögletesek, puffosak, vagy emeletesek, a variációknak szinte semmi sem szab határt. Ha mindenképpen csak egyet akarsz választani a válltöméses darabok közül, akkor a Balmain kabátka mintájára készített darabokat ajánljuk: ezek egy szűkszárú farmerrel, és szegecses kiegészítőkkel remek választásnak bizonyulhatnak. Ugyancsak a Balmain stílusú, űrszerű ruhákat már bemutattuk korábban: ezek igencsak extrém, ugyanakkor nagyon szexi viseletnek számítanak egy elegánsabb esti buliba.
 
A kötött pulóverek és a kardigánok is válltöméssel díszelegnek idén ősszel, ha viszont egy vadítóbb darabbal próbálkoznál, akkor viselj olyan ujjatlan, a hátadat szabadon hagyó felsőt, amit szintén a válltömések tesznek igazán különlegessé.
 
Cosmo-tipp: Egy rövid bőrkabát akár kerek, akár szögletes válltömésekkel nagyon szexi őszi viselet, de kizárólag szűk nadrággal és a most nagyon trendi bokacsizmával kombináld!
 
Fotó: Antonio Berardi, Balmain, Nina Ricci, Pringle of Scotland
 
Kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty