2009.09.04.@ 16.09

Ruhákra kerülnek a rocklegenda festményei!

Művei ezentúl nem csupán elvonókra és terápiákra emlékeztetik majd a világhírű rockert: a festmények hamarosan a divat részei, azaz gardróbunk ékességei lehetnek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ronnie Woodról a Rolling Stones után többnyire azért hallhattunk, mert a nyilvánosság előtt szőtte románcát egy 19 éves lánnyal. Ám a basszusgitáros most nem a bulvárlapokat, hanem a divatvilágot célozta meg: egy londoni cég képviselője ugyanis nem mindennapi ötlettel állt elé.

A Liberty áruház szeretné Wood három legutóbbi festményét ruhákra nyomtatni, így tulajdonképpen divatcikké tennék a legendás zenész alkotásait. Ronnie a nyolcvanas években kezdett festeni, ami egyben terápia is számára, ugyanis zenésztársaihoz hasonlóan őt is többször magával ragadta az alkohol- és drogmámor.

Ám most feltehetően nem a rossz emlékekre gondol, hanem inkább az alkotás örömére, mely új üzleti vállalkozásában teljesedik ki. A híresség nevével fémjelzett kollekció október elején kerül a Liberty polcaira, egyelőre csak Nagy Britanniában: női ruhákat kb. 60 ezer Ft-tól, férfi és női kiegészítőket pedig 55 ezertől 337 ezer Ft-ig terjedő árakon kínálnak majd.

Ha megnéznéd a ruhákat, klikk ide!

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

Top 5: vén kecske is megnyalja… – a sztárvilágban!

61 évesen 20 éves lányt vesz el a rockzenész!

Minden, ami divat!

Mindent a sztárokról!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty