2009.09.04.@ 11.09

Sztárok ugyanabban a ruhában – vajon kinek áll jobban?

Akármennyire is ügyelnek a sztárok az öltözködésükre, néha bizony hiba csúszik a rendszerbe. És itt most nem a divatbakikra gondolunk, hanem arra, amikor két híresség meggondolatlanul ugyanazt a ruhát ölti magára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mischa és Gwyneth

 
A két színésznő ugyanabban a flitteres ruhában tündököl – kérdés persze, hogy tündöklésnek lehet-e választásukat nevezni. Mischa Barton a The Beautiful Life című film forgatásán viselte ezt a darabot, és lássuk be, nem arat osztatlan sikert a kishölgy megjelenése. Bár nem áll rosszul a sztárnak kissé kigömbölyödött pocakja és csípője, ez a ruha mégis túl szűknek bizonyul, amit az is megmutat, hogy a ruha alja ráncolódik. Ráadásul az elegáns darab egyáltalán nem illik a vagány, fekete csizmához. Gwynethnek kétségtelenül jobban áll ez a szerelés, és a kiegészítőket is tökéletesen kiválasztotta hozzá – egyedül talán a szürke harisnya-ezüst cipő kombinációt tudnánk hanyagolni a szettből…
 
Audrina és Hayden
 
Ebben az esetben mind Audrina Patridge, mind Hayden Panettiere választása igen jól sikerült, és nehéz eldönteni, hogy melyiküknek áll jobban a lila, ráncolt, aszimmetrikus szabású ruha. Mindkét sztár alakja ugyanis kifogástalan, és egyikükön sem tűnik nevetségesnek ez a darab. Bár Hayden jól tette, hogy az amúgy is feltűnő ruhához nem öltött magára kiegészítőket, hiszen így is minden szem rá, és persze a ruhájára szegeződik. Audrina esetében a szexi ruha és a nagy bogyós nyaklánc nem igazán passzol egymáshoz, mégsem tűnik túl soknak az összeállítás. Bár kétségtelen, hogy egy apró medálos nyakék sokkal inkább illene a szettjéhez.
 
AnnaLynne és Khloe
 
A fekete-fehér, különleges szabású ruha esetében egyértelműen kijelenthetjük, hogy AnnaLynne McCord sokkal ügyesebben válogatta össze a tökéletes megjelenéshez szükséges kiegészítőket. Khloe Kardashian ruhája így leginkább egy zsákhoz hasonlít, míg AnnaLynne stílusosan kiküszöbölte ezt a bakit egy vastag, fekete övvel. Ráadásul a cipőválasztása is szerencsésebb, mert bár a két lábbeli hasonló stílusú, ehhez a szereléshez inkább a kecsesebb, nőiesebb fazon illik. Khloe és AnnaLynne ruháját nézd meg képgalériánkban – klikk ide!

Fotó: NorthFoto, profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

 

 

Címkék: jobban? kinek ruhában sztárok ugyanabban vajon

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty