2009.09.30.@ 09.09

Őszi trend: barokk hangulatban

Igazán bájos és kifinomult lesz az idei őszi, barokk életérzés által inspirált trend. Finom szabások, fényes, csillogó anyagok és pompás kiegészítők jellemzik majd ezeket az elegáns és különleges darabokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A barokk hangulatról szinte mindenkinek a pompa, feltűnés és csillogás jut eszébe, most az idei őszi trendben is határozottan jelen lesznek ezek a hangsúlyos feltűnő darabok. Főként alkalmakra, egy esti randira, vagy vacsorára ajánljuk a viseletüket, de a kiegészítőket akár a hétköznapokon is bátran hordhatod. Egy virágmintás selyemruha, brokátkabáttal kombinálva tökéletes barokk szett lehet, egy virágos nyaklánccal, vagy karkötővel kiegészítve pedig igazán nőies és romantikus viselet.

A barokk stílushoz elengedhetetlenek a magas sarkak, egy mintás platform szandál egy vastagabb bordó harisnyával szupernőies lesz, és a hidegebb napokon is bátran hordhatod! Válassz hozzá aranyszínű hagymaszoknyát és egy puffos ujjú blúzt, vagy egy finom hímzett bolerót.
 
A régi idők hangulatát idézik a szexi fűzők is, ehhez a stílushoz most remekül passzolhat egy modernebb darab, amit akár farmerrel is felvehetsz, válassz hozzá többsoros, gyöngyös nyakláncot, és hangsúlyos, nagyméretű köves gyűrűket, így leszel igazi 21. századi barokk dáma.
 
Ehhez a stílushoz az óarany és bronzos színek, valamint a virágminták és rátétek illenek leginkább, anyagokban pedig a könnyed selymek mellett a vastagabb brokátok, varrott mintás szövetek. Egy szép, díszes szövetkabát egész ősszel, sőt akár télen is a ruhatárad alapdarabja lehet. Kiegészítőkben is fő a csillogás és pompa, az extra méretű, díszes darabok mutatnak igazán jól ehhez a stílushoz, ne félj kísérletezni, itt most belefér egy kis pikáns túlzás is.
 
Cosmo-tipp: A barokkos stílushoz hangsúlyos smink illik, idén a bordó árnyalatai és a sötétebb vörös rúzsok fognak tarolni, melyek tökéletesen kiegészítik majd a kissé drámai hangulatot.
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty