2009.10.05.@ 16.10

Vegyes fogadtatás: a problémás híresség első kollekciója kapott hideget-meleget!

Nem kicsit bízta el magát a botrányos életű sztár, ugyanis első kollekcióját korántsem úgy fogadta a világ, mint amilyenre ő számított, sőt…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jó néhányan azt képzelik magukról, hogy elég egyszer híressé válni, onnantól kezdve mindenhez értenek. Pontosabban nem is kell érteniük semmihez, mert már a nevük garancia a sikerre.

Am szép számmal láthatunk példákat arra, hogy ez mekkora tévedés: most Lindsay Lohannek kell belátnia, hogy bizony elbízta magát. A problémás híresség az Ungaro legújabb, 2010-es tavaszi-nyári kollekciójának megálmodásában közreműködött, ám a ruhák korántsem arattak akkora sikert a párizsi divathéten, mint amekkorára a sztár számított.

Egy brit napilap szerint Lindsay és Estrella Archs divattervező csak mérsékelt tapsot kaptak az Ungaro divatbemutatója után, amikor együtt vonultak végig a kifutón. Mások pedig egyenesen lehúzzák a ruhákat, mondván, hogy „nem minden megoldás tűnt profinak” és „nem váltották be azt az ígéretet, mely szerint a sztár fiatalos lendületet hoz a márkához”.

Egyben azonban mindannyian egyetértenek: a kollekció korántsem olyan „fantasztikus és kifejező”, mint amilyennek Lohan kisasszony látja.

Fotó: NorthFoto

További divathírek:

A Halál csókja – rémisztő modellek a kifutón

Új választékkal bővült Budapest divatvilága

Ruhákra kerülnek a rocklegenda festményei!

Trendteremtő harisnyák a Pretty Polly-tól

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty