2009.10.06.@ 10.10

Marie Claire Fashion Days sztárokkal!

Két éve indította a Marie Claire a Magyar Divatmozgalmat, ennek keretein belül folyamatos megjelenést biztosít a fiatal magyar divattervezőknek. Íme egy kis ízelítő a Marie Claire Fashion Days rendezvénynapok pénteki divatbemutatójáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Idén október 2-3-án két napos bemutató-sorozatot tartott a Marie Claire a Magyar Divatmozgalom keretein belül. A pénteki zártkörű szakmai napon a Future Generation és a New Generation kiváló tervezői mutatták be legújabb kreációikat. A szombati nyílt napon a magyar divattervezők mellett külföldi márkák is felvonultak (Pause Café, Fred Sabatier, Didier Parakian, Heaven – French Collection, Chloé, Balenciaga, Yves Saint Laurent), és tették nemzetközivé a rendezvényt, a Marie Claire Fasion Days-t. A divatbemutatók mellett workshopok, beszélgetések és filmvetítés is várta a divat fanatikus rajongóit.

A New Generation tagjai Anh Tuan, Artista, Je Suis Belle, Konsánszky Dra, Nanushka és Use Unused, a Future Generation-be pedig az Arcana, Hansági Kriszta, Havancsák Teréz, Mojzes Dóra és Szegedi Kata-Benus Dániel tartozik.

A divateseményen olyan népszerű hölgyek is megjelentek, mint Létay Dóra, aki Anh Tuan ruháját viselte, Ónodi Eszter, aki Je Suis Belle kreációba bújt, Szekeres Nóra, aki a USE alkotásában tündökölt, és Udvaros Dorottya, aki Kosánszky Dóra vagány szerelését öltötte magára.

Nézd meg képgalériánkat az ízelítőért!

Címkék: claire days fashion marie sztárokkal!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty