2009.10.06.@ 14.10

Tustechnikák: Csinálj magadnak vadító sminket!

Szeretnél különleges sminkkel mutatkozni az esti bulin? Akkor bátran használd a szemhéjtust! Két káprázatos smink elkészítését mutatjuk be!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fellini donnája

Ezekkel a szemhéjakkal és pillákkal igazi olasz díva leszel. Alapozás után tegyél finom barackos pírt a járomcsontodra, majd jöhet a neheze. Húzz egy félkörívet a belső szemzugodból a mélyítővonalon át a külső szemzugod meghosszabbított vonaláig. Most az egész szemhéjadat – a pilláktól a mélyítővonalig – színezd be a tussal. Mivel ehhez a sminkhez elkel a hangsúlyos pilla, soros műszempillával fokozd a hatást. Rúzs helyett csak egy kis színezett ajakbalzsamot tegyél a szádra.

Angyali határozottság

Ezt a sminket csak akkor ajánljuk, ha vékonyak a szemöldökeid, különben a határozottság könnyen haragosra sikerülhet. Finoman áttetsző alapozással kezdd a sminked, utána tegyél enyhén fényes, rózsás pírt az arcodra. Felső szemhéjadon szorosan a pillák tövében húzz leheletvékony tusvonalat, de most ne vidd a külső szemzugodnál tovább. A szemöldököd vonalához nem árt, ha előtte gyakorolsz egy kicsit, mert lendületes vonalakat kell produkálnod ahhoz, hogy igazán mutatós legyen. Először a felső ívet rajzold meg, utána az alsót, és csak azután színezd be a két ív között. Olyan rúzst tegyél fel hozzá, amivel úgy festesz majd, mintha beleharaptál volna az ajkadba.

További cikkekért látogass el a HotDog oldalára!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Állítsd helyre az egészségedet! Tippek nőknek, akik szeretnek élni

 

 

Címkék: csinálj magadnak sminket tustechnikák vadító

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty