2009.10.07.@ 11.10

Szexi és természetes: sminkelj úgy, mint Jennifer Garner!

Neked is, tetszik, hogy Jennifer Garner természetes make-upban is rendkívül szexi? Lesd el trükkjeit, és készítsd el a színésznő csábos, natúr sminkjét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Precíz alapozás

A natúr sminknél elsősorban a bőr szépségével hívjuk fel magunkra a figyelmet, így lényeges, hogy a bőr egyenletes színű legyen. Ezért ezt a lépést ne hagyd ki, használj jó minőségű, folyékony vagy hab állagú alapozót! Ha bőrhibák éktelenkednek rajtad, akkor elő a korrektorral! A szem alatti lilás karikákra enyhén zöld árnyalatú korrektort kenj, míg a piros foltokra sárgás tónusú kerüljön! Használj egy leheletnyi púdert is, hogy fixáld az alapot, és elkerüld bőröd csillogását.

 
Visszafogott szemsmink
 
A szem sminkelésénél is maradj a kiindulópontnál! Vagyis vedd figyelembe, hogy ez egy természetes make-up natúr színekkel. Felső szemhéjadra applikátor vagy sminkecset segítségével vigyél fel középbarna, csillogó szemhéjpúdert, egészen a szemöldökcsontod aljáig. Ennél a vonalnál azonban ne fesd feljebb a festéket, mert az inkább erőltetett lesz, mint szexi és természetes. Egy vékony ecsettel az alsó szemhéjadra is vigyél fel a barna porból vagy pigmentből egy keveset, egészen a belső szemzugtól a külsőig. Már csak egy kis sötétbarna szempillaspirál kell, és készen is van a szem make-upja! Ha alapvetően hosszú szempillákkal áldott meg a sors, akkor most használj inkább dúsító spirált, mint olyat, ami még jobban megnyújtja a pillákat.
 
Leheletnyi pír
 
Arcpirosítód is legyen olyan természetes, mint a smink többi része. Egy enyhén narancsos vagy barnás pírral tökéletes eredményt érhetsz el, de csak egy keveset tegyél fel belőle, végig az arccsontodon.
 
Szexi ajkak
 
Ajkaidat úgy tudod hangsúlyozni, hogy vékonyan és nagyon halványan kihúzod barnás-narancsos szájceruzával. A vonalat a végén egy kicsit satírozd el befelé, és ügyelj rá, hogy ne legyen éles határvonal. Ezután csak egy kis ajakápoló kerüljön fel, és már indulhatsz is!

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

 
 

 

 

Címkék: garner! jennifer mint sminkelj szexi természetes úgy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty