2009.10.09.@ 14.10

Az ékszerek királya New Yorkban – Eddie Borgo

„Van még olyan valaki, akinek nincs Eddie Borgo karkötője?”- teszi fel a kérdést a Vogue magazin újságírója az ékszerészről írt cikkében. A kérdés hazánkban kissé furcsán hangozhatna, hiszen az amerikai tervező munkájára a tengerentúlon figyeltek fel még az év elején.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 2010-es tavaszi New York-i divatbemutatókon már mindenkin Eddie Borgo ékszerei csillogtak. A tervezőt a nagyvárosi nő lüktető stílusa ihlette, éljen akár Londonban, Párizsban, New York-ban. Új kollekciójában az elegáns, finom stílust keverte az utcai viselettel.

A tervező szerint egy nő gardróbjának alapdarabja a fekete kisestélyi. Ékszerei világában, szegecselt karkötőiben mégis a punk-rock feeling tükröződik. A matt alumínium vagy a fényes aranyszínek a meghatározóak, melyek vastag fekete bőrszíjon egy- vagy többsorosan hegyesednek egymás mellett. A sima minták és formák kedvelőjeként készített egy gyöngysoros kollekciót is, kvarc és onyx felhasználásával.

Az ékszerek ára 100 és 1000 dollár között mozog. De ne keseredjünk el! Természetesen a közepes árkategóriájú, elérhetőbb termékeket gyártó cégek, mint mindig, most is résen- és készenállva extra gyorsasággal piacra dobták a rengeteg Eddie Borgo hasonmást.

Akár már 5 fontért megrendelhetjük online az angol divatcégek, Oli, Miss Selfridge, a Peacocks, Urban Outfitters és a Lipsy karkötőinek arany, ezüst és bronzos árnyalatait. Nézz körül itt – klikk!

Fotó: www.eddieborgo.com

 

 

Címkék: borgo eddie ékszerek királya yorkban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty