2009.10.13.@ 14.10

Használt luxus fél áron

Louis Vuitton, Balenciaga, Gucci. Ezek a nevek bármelyik táskafüggő arcára mosolyt csalnak. Nem mellékesen pedig súlyos összegtől szabadítják meg vásárlóik pénztárcáját. Van azonban egy lehetőség, ami egy apró lépéssel közelebb hozza ezeket a gyönyörű darabokat hozzánk is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A táskaimádók számára új költségkímélő lehetőség nyílt a Bagaholic-ban, egy manilai üzletben, ahol használt luxuskézitáskákat árulnak jutányos áron. Persze ne lestrapált darabokra gondoljuk, hiszen előző tulajdonosaik jó esetben 3-4 alkalommal vették magukhoz méregdrága luxustáskáikat.

Gigi Bambroofe, az üzlet tulajdonosa olyan nőktől vásárolja meg készletét, akik szeretnének némi pénzt keresni megunt darabjukon, mielőtt beszereznék a legújabb kollekciók egyik darabját.
 
A márkától függően egyes táskákat az eredeti áruknál akár 70 százalékkal olcsóbban is megszerezhetünk. Egy Hermes Birkin, amelynek ára vadonatújan 10 ezer dollár felett van, itt akár már ezer dollárért is megvásárolható. Louis Vuitton Speedyje a bolt bestsellere, amit akár már fél áron, 320 dollárért is megkaphatunk. Ilyen árak mellett hamarabb gyűjtheti össze bárki saját táskakollekcióját!
 
A tulajdonos szerint vannak, akik megpróbálják jól sikerült hamisítványaikat eredetiként eladni neki, de a luxuskézitáskákon edződött szeme rögtön kiszúrja a másolatokat. Még ha nem is kerültünk sokkal közelebb egy igazi designer táska megszerzéséhez, egy ilyen csábításnak nehéz ellenállni! Látogass el a bolt honlapjára és válogass te is!
 
A bolt honlapja: http://www.luxurybagsmanila.com/index.html

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty