2009.10.21.@ 16.10

Illatozz úgy, mint Carrie Bradshaw!

Milyen a boldogság illata? És hogyan fér bele egy apró üvegcsébe annyi életerő és könnyedség, ami a Szex és New York főszereplőjéből sugárzik? Egy új parfüm hamarosan választ ad ezekre a kérdésekre is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sarah Jessica Parker új illatát, az SJP NYC-t a színésznő Szex és New York-beli karaktere, Carrie Bradshaw inspirálta. A parfüm – a sztár szavaival élve – egy „üvegcsébe zárt parti”, amelyből ha magadra fújsz egy keveset, máris Carrie-nek érezheted magad!

Sarah Jessica az egyik amerikai magazinnal megosztotta, hogyan nyert inspirációt az SJP NYC megalkotásához. A színésznő elképzelte, mit sugallhat az emberek az, amikor megpillantják Carrie Bradshaw-t az utcán: „a szabadság és a lehetőségek érzését, a város szeretetét és természetesen a divat imádatát”.

Az illatot többek közt az olasz mandarin és a vad eper illata teszi majd izgalmassá és egyedivé, amiből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy hasonló sikerre számíthat majd, mint Sarah Jessica első két illata, a Lovely és a Covet.

Az SJP NYC-t a híres Macy’s néhány amerikai üzletében már februártól ki lehet próbálni. A többi üzletben viszont csak 2010 májusától, azaz a Szex és New York 2 premierje után lehet majd megvásárolni – nálunk pedig valószínűleg csak hetekkel később.  

Kattints ide a parfümhöz!

Fotó: NorthFoto

További szépséghírek:

Titokzatos és kitárulkozó – csábíts a Cacharel új illatával!

Jadezölddel hódít a Chanel új kollekciója!

Önbarnítót dobott piacra a botrányhősnő!

Egy nagyhatalom rövid története – 100 éves a L’Oréal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty