2009.10.21.@ 15.10

Tervezz ruhát és nyerj egy párizsi utat!

Mindig is érdekelt a divat világa? Szívesen tervezel különféle ruhákat? Most eljött a te időd, ugyanis a Modart Művészeti és Divatiskola pályázatot hirdet Illúzió címmel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Most te is kipróbálhatod a kreativitásodat, ha jelentkezel a Modart Művészeti és Divatiskola pályázatára. Olyan ruha, illetve öltözékterveket várnak, amely megfelel a pályázat témájának, ami az Illúzió címet viseli, az aktuális trendnek, a hordhatóság kívánalmainak és a francia stílusnak.

Ha 17 és 30 év közötti vagy, legalább alapfokon beszélsz angolul vagy franciául, és kész vagy arra, hogy egy szakértő zsűri előtt bemutasd kreatív pályamunkádat, akkor ne habozz jelentkezni a Modart felhívására!
 
Ha szerencséd van, akkor megnyerheted a fődíjat, ami egy egyhetes párizsi út, de a második és harmadik helyezettek sem távoznak üres kézzel: az ő díjuk egy 30.000 és egy 15.000 forintos divatkiadvány.
 
A zsűri neves hazai divattervezőkből, szakemberekből és Modart Művészeti és Divatiskola tanáraiból áll össze:
 
Horváth Szilvia ruhatervező iparművész, a Modart oktatási igazgatója
 
Makány Márta divattervező, a Nara szalon tervezője
 
Pallai Bernadett ruhatervező iparművész, az Aquanauta tervezője
 
Becker Beatrice ruhatervező iparművész, a Becker Beatrice couture tervezője
 
Szerencsés Gabó iparművész, a Modart tanára
 
További információkat telefonon a 236-0874-es számon Simon Pannitól, e-mailben az info@modart.hu címen vagy személyesen az iskolában, a 1132 Budapest, Váci út 60. szám alatt lehet kérni. A pályázat a Modart Művészeti és Divatiskola honlapján is elérhető, a regisztrációs lapot ott is le lehet tölteni.

 

 

Címkék: nyerj párizsi ruhát tervezz utat!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty