2009.10.26.@ 11.10

Sminkelj úgy, mint Katherine Heigl!

Láttad a Csúf igazság című filmet? Katherine Heigl ebben az alkotásban is tündökölt, a film londoni premierjén pedig csábos sminkjével hívta fel magára a figyelmet. Lesd el te is a színésznő make-upját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az alapok

Ha azt akarod, hogy olyan szép legyen a bőröd, mint Katherine-é, akkor válassz jól fedő alapozót, az apróbb bőrhibákat pedig tüntesd el korrektor segítségével. Az alapozó és a korrektor után pamacsolj arcodra egy kis púdert is, hogy megelőzd bőröd csillogását.
 
Zöldeskék szemsmink
 
Katherine barna szemét szépen kiemeli a zöld és kék szín közötti átmenet. Próbálkozz te is ezzel az árnyalattal, a szemhéjpúder legyen csillámokkal dúsított! Felső szemhéjadon a szemöldökcsont aljáig vidd fel a festéket, majd a széleit kissé satírozd el, hogy ne legyen nagyon éles a határvonal. Egy vékony ecset segítségével hordj fel egy leheletnyit az alsó szempillák tövébe is, épp csak annyit, mintha ceruzával húztad volna ki a szemed. Fekete, hosszabbító és dúsító spirállal spékeld meg a hatást, és már készen is van a szemsmink!
 
Szexi pír
 
Hanyagold a babarózsaszín pirosítót, a krémes pír vagy a púder inkább a pirosas tónushoz közelítsen. Mivel ez egy erőteljes árnyalat, ezért óvatosan bánj vele! Egy nagy ecset segítségével oszlasd el az arccsontodon, ha krémes pirosítóval sminkelsz, akkor pedig használj egy szivacsot vagy az ujjaidat erre a célra!
 
Natúr ajkak
 
A natúr színű ajkak most rendkívül szexinek számítanak, ezért csak egy cseppnyi világos, a bőröd színéhez közelítő szájfényt vigyél fel. Ha egy kicsit jobban szeretnéd hangsúlyozni ajkaidat, akkor egy hasonló árnyalatú, világos szájkontúr-ceruzával húzd ki, majd kicsit satírozd el a vonalat, így tökéletes lesz az összhatás.

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

 
 
 

 

 

Címkék: heigl katherine mint sminkelj úgy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty