2009.11.04.@ 14.11

Az F&F már jövő nyárra készül! Nézd meg a kollekciójukat!

Látványos divatshow keretében mutatkozott be az F&F 2010. tavaszi/nyári kollekciója október 29-én a Vasúttörténeti Parkban. Az eseményen részt vettek a divatszakma és a sajtó képviselői, és kíváncsi volt rá számos ismert hazai személyiség, köztük Szerednyei Béla, Gallusz Niki, Szabó Patrícia, Polyák Lilla, Zimány Linda, Czifra Noémi és Széles Izabella is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nemzetközi színvonalú, száz főt megmozgató, Angliában megálmodott divatshow-t először Magyarországon mutatták be. A profi modellek 24 méteres kifutón hét körben vonultatták fel az F&F legújabb tavaszi, nyári ruháit, a fürdőruhákat, kalapokat, kiegészítőket, és itt mutatkozott be a legújabb, casual márka, az F&F Blue is, melynek szlogenje: könnyű, hétköznapi viselet mindenkorra, amelyet öröm viselni.

Légy a saját stylistod!
 
Nem csak a show, de maga a márka is nemzetközi, hiszen Európa számos országában elérhető. „Az F&F forradalmi változáson ment keresztül, hiszen nagyszerű, minőségi anyagokkal kényelmes, viselhető, részletgazdag ruhákat álmodtak férfiakra, nőkre és gyermekekre egyaránt” – mondta el Sipos Zsolt stylist. „Az F&F erőssége, hogy minden alkalomra, minden korosztály és nem számára kínál ruházatot. Ugyanakkor ez a dinamikus, izgalmas show Milánótól Párizson keresztül New Yorkig bárhol megállta volna a helyét. Magyarországon még nem láttam ennyire divatérzékeny kollekciót”- tette hozzá a stylist, akinek különösen tetszettek azok a ruhák, amelyek csíkos és pettyes ruhákkal és hatalmas karimájú kalapokkal a dolce vita hangulatát varázsolták a színpadra. „Nagyszerű, hogy az F&F decens, variálható, minden mindennel kombinálható, így akárki saját divatirányzatot alkothat magának, önmagad stylistja lehetsz!”
 
Friss, nyárias, trendi
 
Gallusz Niki: „Még jobban megszerettem ezt a márkát!”
 
„Már eddig is viseltem F&F ruhákat, tehát ismertem, hogy mennyire jó, színvonalas darabokat gyártanak”-, árulta el Gallusz Niki, a Madách Színház színésznője. „Nagyon tetszett ez a kollekció és a bemutató is. Különösen egy hosszú kardigán ragadta meg a szememet.”
 
Lajtai Kati: „A bemutató megidézte Coco Chanelt”
 
„Ez a bemutató számomra megidézte Coco Chanelt a fekete-fehér kollekciójával, amelynek jó néhány darabját a saját ruhatáramban is el tudnám képzelni” – mondta Lajtai Kati, a Crystal énekesnője, aki Kasza Tibivel együtt érkezett a bemutatóra. „A hétköznapokon a kényelmes ruhákat szeretem, míg a különleges eseményekre egyszerűen elegáns darabokat választok. Ebben a kollekcióban mindkettőt megtaláltam.”
 
Polyák Lilla
 
„Olyan kollekciót láttam, amelyben mindenki találhatott magának megfelelő darabot. Én is találtam olyan ruhákat, amelyek nagyon tetszettek” – árulta el Polyák Lilla, a Madách Színház színésznője.
 
Czifra Noémi
 
„Lenyűgözött a show, és alig várom a tavaszt, hogy megvehessem ezeket a ruhákat” – mondta Czifra Noémi, a Való Világ volt műsorvezetője. „Találtam négy-öt olyan darabot, amelyek nagyon tetszettek. A francia hangulatú, kék-fehér- piros kollekció darabjait boldogan venném fel, ahogy a hatalmas, látványos kalapokat is” – tette hozzá, megemlítve, hogy maga a show színvonalát tekintve akármelyik nagy divatház bemutatója is lehetett volna.

Kapcsolódó cikkek:

 
 

 

 

Címkék: jövő készül kollekciójukat! nézd nyárra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty