2009.11.13.@ 11.11

Kinek ajánlott a zsírleszívás?

A zsírleszívást sokan tévesen összekeverik a fogyasztó kezelésekkel. Ettől nem lesz valaki látványosan vékonyabb, formásabb viszont annál inkább. Olvasd el, mit tanácsol szakértőnk, Dr. Falus György plasztikai sebész!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A zsírleszívás alapvetően alakformálásra jó, ez alatt pedig a helyi zsírpárnák eltávolítása értendő. Ám túl nagy területen nem végezhető a beavatkozás, mert az már az egészséget veszélyeztetné. A zsírleszívás alkalmával maximum 2-3 liter felesleges zsírt lehet eltávolítani a szervezet megterhelése nélkül, ezért lényegesen nem változik a testsúly, az alak viszont esztétikusabbá és kecsesebbé válik.

Mikor lehet alkalmazni?
 
Azonban ha több tíz kiló felesleggel rendelkezel, akkor először is a diétát és a mozgást kell választanod. A zsírleszívás ugyanis csak az utolsó fázis, amikor a súlyfelesleg nagy része már elégett, de egy-egy helyen „beragadt”, és makacsul letelepedett például a csípőtájékon, a hason vagy a combokon. Zsírt leszívni elvileg bárhonnan lehet, akár a toka eltűntetésére is megoldást nyújthat. Ha olyan a felépítésed, hogy bár súlyfelesleged nincs, mégis erősebb vagy csípőben, esetleg úszógumi van a derekadon, tehát bizonyos testrészeddel nem vagy megelégedve, azt is hatékonyan lehet orvosolni a zsírleszívással. Ezek többnyire olyan alkati zsírpárnák, melyek sportra, fogyókúrára nem reagálnak. A zsírleszívás főleg azok számára megfelelő megoldás tehát, akiknek csak itt-ott néhány felesleges domborulatuk van.
 
Nem örökre szól!
 
A másik fontos tudnivaló, hogy a zsírleszívás után bizony vissza lehet hízni, ha valaki nem figyel oda a táplálkozásra. Tévedés tehát, hogy az adott terület véglegesen zsírmentes marad. Az eljárás során a plasztikai sebész nem távolítja el az összes zsírsejtet, valamennyi szükséges, hogy maradjon. Így bár a zsírszövet nem gyarapodik annyira, mint a test többi részén, de ott is lehet további lerakódásra számítani, ha nem figyelünk oda.
 
Szakértő: Dr. Falus György plasztikai sebész

webcím: www.drfalus.hu

Plasztikai sebészeti kérdésekben fordulj bizalommal szakértőnkhöz, Dr. Falus Györgyhöz!

Kapcsolódó cikkek:

 
 
Címkék: ajánlott kinek zsírleszívás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty