2009.11.16.@ 16.11

Elképesztő jelmezbál: a sztárpár maskarája volt a legütősebb!

A híres páros beöltözős buliján együtt mulatott a sonka és a tojás, az angyalok és az ördög, de a hollók voltak a legdögösebbek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokan még mindig Heidi Klum és Seal fantasztikus Halloween partijáról beszélnek, hiszen ebben a sztároktól zsúfolt beöltözős buliban tényleg nem mindennapi jelmezekbe öltöztek a hírességek!

Kelly Osbourne és kedvese, Luke Worrall például nemcsak összetartozásuknak, hanem a reggeli étkezés fontosságának is hangot adtak jelmezválasztásukkal, ők ugyanis sonkának és tojásnak öltöztek.
 
Paris Hilton angyaljelmeze sokakat meglepett, de nála talán még megdöbbentőbb látvány volt pasija, Doug Reinhardt, aki tüllszoknyában, fejdísszel és helyes kis szárnyakkal szintén angyalkának öltözött!
 
A bulin az angyalok mellett maga az ördög is tiszteletét tette: Selita Ebanks ugyanis úgy érezte, ebben a maskarában adhatja leginkább a világ tudtára a benne lakozó ösztönöket.
 
A legeredetibb azonban nem ő, hanem a házigazda páros volt: Heidi és Seal nagyon ütősen néztek ki hollójelmezükben! Így minden bizonnyal csak annyit üzentek az öltözködésben lepipált vendégeknek: kár-kár…

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

 

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

 

 

Címkék: elképesztő jelmezbál legütősebb! maskarája sztárpár volt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty