2009.11.17.@ 10.11

Íme az új trend: te mernéd követni?

Gondoltad volna, hogy az a ruhanemű, melyet eddig a nők mindennél jobban rejtegettek, most elegáns szettek központi darabjává válik?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Idén nyáron az számított trendinek a sztárok körében, ha valakinek lenge, áttetsző felsője alatt felsejlett a melltartójának színe és/vagy sziluettje. Most azonban úgy tűnik, jön az új divathullám: a hírességek ezentúl nemcsak sejtetik, hanem meg is mutatják ezt a ruhadarabjukat!
 
Így tett két fiatal színésznő, Chloe Sevigny és Zoe Saldana is a Prada legújabb könyvbemutatója utáni partin, Los Angelesben. Előbbi szürke melltartót viselt ugyancsak szürke inggel és kardigánnal, utóbbi pedig rózsaszínt, türkiz színű inggel.
 
Mindkettőjük szoknyája lábszárközépig ért, és egyikük sem mutatott semmi olyat, amivel megbotránkoztatta volna a kiváltságos egybegyűlteket, így összeállításukat inkább nevezjük extrémnek, mint obszcénnek.
 
Ha a téli partikon követni szeretnéd a bevállalós színésznők példáját, azt javasoljuk, próbálkozz először az áttetsző anyagú topokkal és a színes melltartókkal! Ha így nem jössz zavarba attól, hogy a többség a melleidet bámulja, mutathatsz egy kicsit többet is! Elvégre a sztárok már csak tudják, hol a határ…

Fotó: profimedia.hu

További sztárdivat:
 

Sztárgyerekek divatja 2009-ben

Jó bőrök: a legstílusosabb világsztárok a bőrruhákra esküsznek!

Elképesztő divatbaki: pizsamában jelent meg a nyilvánosság előtt a mindig makulátlan külsejű sztár!

Minden, ami divat!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty