2009.11.17.@ 11.11

Twilight Beauty – varázsolj magadból vámpírlányt!

Szeretnéd, ha úgy sóvárogna utánad, mint egy kiéhezett farkas? A recept már a kezünkben van! A legújabb sminktrend ugyanis egyszerre intrikus, szenvedélyes, és őrülten szexis.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Baljós erők tartanak bennünket a hatalmukban. Nem tehetünk róla, egyszerűen rajongunk az Alkonyat, az Újhold, a Vámpírnaplók, és az Inni és élni hagyni filmek dögös vámpírjaiért. De vajon mi teszi ezeket a túlvilági karaktereket ennyire igézővé? Vonzerejük főleg mindent elsöprő, kísérteties szépségükből fakad. A tökéletes bőr, a szikrázó szemek, a vérvörös ajkak a veszély és a csábító vágy elegyét idézik bennünk. A trükk: törékenynek és kihívónak lenni egyszerre. Most lépésről lépésre beavatunk a titokba, hogy te is bárkit levehess a lábáról, aki csak az utadba kerül!

Holdfényes arc
 
A hófehér bőrszín fontos szerepet játszik a halhatatlan szépség megidézésében is.
 
Hibátlan, gyémántfényű bőrt kell alkotnod. Az ujjaddal pontozva fedj el minden bőrpírt korrektorral, majd vigyél fel a pofidra az egyébként használt alapozódnál egy árnyalattal világosabbat. A csukló belső része védett a napfénytől, így jó viszonyítási alap a megfelelő szín kiválasztásához. Végül az alapozást egy leheletnyi színjátszó púderrel fejezd be. Pirosítóra most semmi szükség. Ezzel a trükkel valóban izgatóan rejtélyesnek tűnsz majd.
 
Túlvilági tekintet
 
Az érzelmek a szemben tükröződnek – gondolj csak Bella tekintetére az Alkonyat című vámpírfilmben!
 
Két, hasonlóan egyszerű módszerrel is létrehozhatod a sötéten tündöklő sminket. Válassz különleges, selyemfényű árnyalatokat, például fémeskék vagy smaragdzöld szemhéjfestéket. A ragyogás magabiztosságot sugall, ami határozottan vonzza a tekinteteket. Ám csillogó, szürke festékkel is körbesatírozhatod a szemed, de mindenképp húzd ki fekete szemceruzával a veszedelmes, erőteljes hatásért.
 
 
Az okkult világhoz illő sötét köröm újra divatba jött. Próbáld ki a színtiszta ónix, a mélyszilva vagy a tintaszín zafír lakkárnyalatokat! A körmöd – stílszerűen – lehet tűhegyes, de a pici vagy a szögletesre formázott is szexi.

Folytatás a decemberi Cosmóban!

Kapcsolódó cikkek:

 
 
Címkék: beauty magadból twilight vámpírlányt! varázsolj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty