2009.12.23.@ 16.12

Ők a legjobban öltözött sztárok!

Egy tekintélyes külföldi magazin idén is közzétette a legjobban öltözött nők listáját, mely idén néhány meglepetést is tartogat a divatrajongók számára!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egyik legismertebb divatmagazin idén is közzétette a világ legjobban öltözött nőinek listáját. Az illusztris összeállításban 58 híresség szerepel, például Madonna, Beyoncé, Angelina Jolie, Eva Mendes, Sienna Miller, Marion Cotillard és Demi Moore.

A listára azonban felkerült néhány olyan sztár is, akik az utóbbi időben több divatbakit is elkövettek, mint például Diane Kruger vagy Nicole Kidman. Előbbi a Becstelen brigantyk ausztrál és amerikai premierjén is melléfogott: túl férfias, majd túslágosan extrém ruhát választott. Nicole pedig kiskosztümben jelent meg új filmje, a Nine premierjén!

Lady GaGa és Rihanna öltözködését eredetiségük miatt ismerték el a lista készítői, ezenkívül megdicsérték Rania jordán királyné, Charlotte monacói hercegnő, Letizia spanyol hercegné, valamint két first lady, Michelle Obama és Carla Bruni stílusát is.

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

2010-es trendelőrejelzés

Íme a Bulgari új arca! 49 éves, világhírű és gyönyörű!

Spongyabob trendi átváltozása!

Címkék: legjobban? öltözött sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty