2010.01.06.@ 14.01

Lara Stone a Louis Vuitton új arca!

A 2010-es tavaszi/nyári Louis Vuitton reklámkampány arca Lara Stone lett, a hihetetlenül érzéki holland topmodell, akiről Bridget Bardot stílusú képek készültek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

“A Madonnával közös, sikeres együttműködés után nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ismét Steven Meisellel dolgozhatunk, ezúttal a Louis Vuitton 2010-es tavaszi-nyári reklámkampányán.” – mondta Marc Jacobs, művészeti igazgató. – “Mivel a kollekció a laza, újkori utazóból merített ihletet, úgy döntöttünk, hogy zöld, szabadban készült képeket készítünk, melyek a béke és szeretet érzését ébresztik az emberekben. Hogy a ruhákat életre keltse, egy modern, ikonikus, szexi szépséget kerestünk… ki más lehetne, mint Lara Stone.”
 
Az öt képen a pillanatot megelevenítő modell, Lara Stone Bardot-t idéző pózokban hever moha- és fűágyon, fehér gerlékkel körülvéve. A hűvös, friss háttér finoman kiegészíti a Louis Vuitton 2010-es tavaszi-nyári kollekciójának élénk színeit és az egyedülálló kiegészítőket, mint a fémes Monogram vászon és a napszítta Monogram denim táskák, a rókafarok bojtok, a merevlemez-inspirálta ékszerek és a rusztikus szőrmedíszítésű faklumpák.
 
“Fantasztikus fotózás volt.” – folytatja Marc Jacobs. “A gerlék szálldostak, a hangulat szexi és varázsos volt, és az elkészült képek kívánatosak, színesek, szeszélyesek, és természetesen fényűzőek.”
 
Antoine Arnault, a Louis Vuitton kommunikációs igazgatója hozzáfűzte: “Ez egy nagyon erős kampány, ami a 2010-es tavaszi-nyári show vibráló, optimista hangulatát tükrözi. Örülünk, hogy folytathattuk az együttműködést Steven Meisellel, és hogy az érzéki Louis Vuitton nő megtestesüléseként üdvözölhetjük Lara Stone-t.”
 
A Louis Vuitton 2010-es tavaszi-nyári reklámkampánya a 2010 februári magazinokban jelenik meg világszerte. A színfalak mögötti videó a fotózásról a louisvuitton.com honlapon megtekinthető.
 
A Louis Vuittonról
 
A luxusvilág vezető szereplőjeként, a Louis Vuitton név 1854 óta egyet jelent a stílusos utazás művészetével. 1987 óta az L.V.M.H. / Moët Hennessy – Louis Vuitton részét képezi, amely Bernard Arnault vezetésével a világ legelismertebb luxuscikk-gyártó csoportja. A tervező, Marc Jacobs 1997-es belépésével szaktudását kiterjesztette a női és férfi ready-to-wear kollekciókra, cipőkre, órákra és ékszerekre, a hagyományosan kiváló mesterségbeli tudást jó érzékkel és innovációval kombinálva egy mindent magában foglaló életstílus élmény kialakítása érdekében. Napjainkban 443 Louis Vuitton üzlet található világszerte.
 
Hivatalos honlap: www.louisvuitton.com
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty