2010.01.08.@ 14.01

Nooka órák Magyarországon

Valószínűleg még nem sokan ismerik a Nookát, ami talán azért is lehet, mert egy viszonylag fiatal brandről van szó. Mindenesetre egyre több helyen tűnnek fel ezek a nem mindennapi órák.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Nookák megálmodója Matthew Waldman, egy sikeres kreatív igazgató, akit 1997-ben ért utol egy első osztályos matek órai emlékkép, ahogy éppen egy hatalmas londoni faliórát csodált. Még aznap elkezdett vázaltokat rajzolni, majd hazatért New Yorkba. Ott egyből elkezdett dolgozni az ötletein, összehozott egy kreatív csapatot, akikkel megalkotta ezt a különleges kiegészítőt. A Nooka órák nemcsak megjelenésükben, futurisztikus designjukban sajátosak, működésük elve sem átlagos; az idő lineáris és grafikus megjelentetése teszi őket annyira különlegessé. A design rajongók körében nagyon hamar népszerűek lettek egyediségük és jó minőségük miatt. A Nooka egyébként a „New York-i“ rövidítése.

Számos híresség viseli a Nooka órákat: Kanye West, Snoop Dogg, Pussycat Dolls, az amerikai MTV VJ-je, Carlos Santos, a Gossip Girl (A pletykafészek) sztárja Penn Badgley… 
 
A Nooka órákat megtalálhatjátok az Insitu Design Shopban.
 
V. ker Budapest, Múzeum krt. 7. átjáró udvar
Nyitva: H-P 10-19, Szo 10-15
 
Kapcsolódó cikkek:

2010-es trendelőrejelzés
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty