2010.01.14.@ 09.01

Divattippek: romantikus tavasz elé nézünk!

Virágok, fodrok, lágy pasztell anyagok vagy épp a legélénkebb virágszirmok színeivel rukkol elő a 2010-es tavaszi divat! Mintha egy hatalmas rét közepén kelt volna életre az új D&G, Chloé, Chanel és Armani kollekció néhány darabja.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kezdjünk el hát gondolatban mi is rákészülni a sokszor talán kissé szokatlan formák és színvilágok kombinációjára. Gondoljunk bátran a tónusok vegyülésére, a rózsaszín és a piros különböző árnyalatainak párosítására, a fodrok libbenésére, azaz vállaljuk nőiességünket!

Az egészruhák nagymestere

Már mindannyiszor bebizonyosodott, hogy egy egészruhánál praktikusabb viselet nem nagyon létezik. Egyetlen darabként kevés helyet foglal a szekrényben, percek alatt felkapható bármilyen alkalomra, ezernyi kiegészítővel viselhető, és sosem kell azon gondolkodni, hogy mit vegyünk fel hozzá. Ezt a kultikus darabot vitte tavaszi, virágos kollekciójában tökélyre a Dolce&Gabbana, hozzá illő rövid kiskabáttal kiegészítve.

Cosmo-tipp: A hasonló, már a ruha esetében önmagában is színes választásnál figyeljünk oda, hogy táskánk és cipőnk egyszínű legyen, szimplán fekete vagy a ruha színeiben szereplő árnyalatok egyikével megegyező.

Bags, bags, bags… avagy a táska, minden nő kedvence

A Prada-nak nincs szüksége új irányzatokra, trendekre, 2010-es évre, mindig ellenállhatatlanul imádnivaló. De mint vezető divatház, követve a legújabb irányvonalakat, legújabb tavaszi táskakollekciójának darabjai rózsaszín virágmintával pompáznak. Persze sokunk számára mindezt csak nézni jó, de biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan a megfizethetőbb áruházak polcain is látunk hasonlóan díszes táskákat.

Cosmo-tipp:
Szakíts a megszokott fekete, barna, egyszínű táskákkal, nyugodtan viselj feltűnőbb darabokat! Meglátod, nagyon gyorsan megkedveled. A színösszeállításoknál itt is figyelj, hogy ne vidd túlzásba, mert könnyen bohóccá válhatsz. Farmerrel, egyszínű vászonnadrágokhoz, szoknyákhoz kiváló választás egy nagyméretű, színes táska!

Az örök Chanel kabát

Coco életrajzi filmjének hazai bemutatása óta hazánkban is hódít a Chanel kabát. Praktikus, amellett nagyon trendi viselet, ha kell, öltöztet, ha kell, ünnepélyesebbé tesz egy farmert, többsoros nyaklánccal, gyönggyel vagy fémekkel pedig vagányabbá varázsol. A Chanel szokásához híven megmarad az alapszíneknél és a pasztell árnyalatoknál, azonban a romantikus stílust követve fodrokkal, hajtásokkal igazodik a virágmintákhoz.

Cosmo-tipp: Ez a bájos viselet rövid szoknyával vagy farmerrel éppúgy viselhető, vigyázzunk azonban arra, hogy a vékonyabb testalkatúaknak a rövidített fazonok miatt előnyösebb. Megfelelően szűk farmerrel azonban mindenki viselje bátran!

Az Armani rózsaszínjei

Bár Giorgio Armani kedvelt színei a fekete és a fehér, mégis, mint tervezőtársai, virágos bikinibe, hozzáillő strandruhákba öltözteti a 2010-es tavaszi hölgyeket. Előszeretettel használja a víz és tenger színeit, zöldet és kéket együtt, a sötétkéket pedig szürkés árnyalattal kombinálja. Többször tér vissza a piros és rózsaszín világa az új ruhákban, melynek a tervező egy kellemes, mégis vérpezsdítő, a lenyugvó nap sugarainak árnyalatát kapja el. Ezekből a kreációkból sugárzik a lendület és a frissesség.

Cosmo-tipp: Amennyiben élénkebb színeket választasz, két dolgot tehetsz kiegészítők terén. Armani módjára kevered a színeket és árnyalatokat, akkor viszont legyen benne ellentét és tűz. Ha nem vagy ilyen bátor, kiegészítő színeket használj. Finomabb, visszafogottabb lesz a stílusod, az előző vagányabbal szemben.

Fotó: Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Chanel

Kapcsolódó cikkek:

Mick Jagger lánya a Versace új arca!

Divatszínek 2010-ben

Így viseld az arany ruhákat!

Címkék: divattippek nézünk! romantikus tavasz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty