2010.01.15.@ 09.01

Hajazz a legjobbra!

Felesleges azonnal a figaródat tárcsázni, ha belezúgtál valamelyik frizkóba. Inkább nyisd meg a saját szalonodat a fürdőszobádban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leighton Meester – Elegáns fürtök

Ápolóolajjal kényeztesd a nedves tincseidet, ettől nem­csak új erőre kapnak, hanem gyönyörű fényük is lesz. Diffúzor­fejes hajszárítóval szárítsd hullámosra. A fürtöket tekerd az ujjad köré egyesével, húzd hátra, és végül tűzd laza kontyba. Minél rendezetlenebb a forma, annál dögösebb.

Amanda Seyfried – Retro forma
 
Tegyél hajformázó krémet a frissen mosott hajadra, ennek segítségével ugyanis könnyebben kialakíthatod a megálmodott hullámokat. Szárítsd meg, majd húzz egy határozott vonalú oldalválasztékot, és nagy átmérőjű sütővassal göndörítsd be alulról felfelé tekerve a tincseket. Befejezésként fésüld át a frizurádat, hogy könnyű loknikat kapj, és fújj rá fénypermetet. 
 
Victoria Beckham – Profin pajkos
 
Tegyél fel egy hajráfot, amit a fejtető közepéig hátratolsz. A mögötte lévő hátsó szálakat tupírozással emeld meg, és lakkal rögzítsd. A frufrudat tincsesítsd, amihez a legjobb választás a hajviasz. Az ujjadat összedörzsölve melegítsd fel, és úgy húzd át vele a fürtök végeit.

A teljes cikket a februári Cosmóban találod meg!

További hajas cikkek:

Legyen a hajad káprázatosan fényes!

Őszi trend: a legdivatosabb hajszínek és fazonok

Őszi trend: hódíts káprázatos frizurával!

Előzd meg a hajszín fakulását!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty