2010.01.22.@ 14.01

Recycling határok nélkül – a divatban is

2010. január 16-án nemzetközi projekt keretében olasz és magyar iparművészetis diákok munkáiból nyílt tárlat Hasznosíts újra! címmel a VAM Design Centerben. A megnyitó divatbemutatóján jártunk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Budapesti Képző-és Iparművészeti Szakközépiskola és az Olaszországi Istituto Statale D’arte "FAUSTO MELOTTI" Cantu művészeti középiskola a Tempus Alapítványon keresztül az Európai Unió által támogatott két éves együttműködési projektet bonyolít, melynek témája az újrahasznosítás.

Az iskolák diákjaik számára Hasznosíts újra! címmel pályázat írtak ki, melyre a diákok saját alkotásokkal készültek. Ennek eredményeként fantáziadús füst-ruhák, magnószalag párnák, konzervdoboz-ékszerek és még sok érdekes, ötletes tárgy született meg. A művek a fiatal generáció kreativitását, gondolkodását, a tárgyakhoz való viszonyát és filozófiáját tükrözik, hisz olyan ötletekkel találkozhatunk, amelyek csak egy mai tizenéves agyából pattanhatnak ki. A diákok munkáit több alkalommal is kiállításon mutatják majd be, ennek első állomásaként a VAM Design Centerben január 16-án nyílt a Hasznosíts újra! című tárlat, amely március 30-ig lesz látható.

Nézd meg a többi ruhát galériánkban!

Fotó: Szaniszló Róbert

Kapcsolódó cikkek:

Jótékonykodó divatdiktátorok

Spongyabob trendi átváltozása!

Jótékonykodó kozmetikai cégek

Címkék: divatban! határok nélkül recycling

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty