2010.01.27.@ 14.01

Színezd rózsásra otthonod!

Akinek a kedvenc színei a pink, a fukszia és ezek árnyalatai, az a mindennapokban is a föld fölött lebeg néhány centivel, és képes a szokatlan színeket és formákat is remekül társítani. Lessük el az ötletet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ne féljünk a merész színektől! Csupán az arányokra vigyázzunk! Ha a pink kanapé egyszínű, ám a mintás függönyön és párnákon ugyanaz az árnyalat tér vissza, nem lőttünk túl a célon. Sőt, még használhatunk néhány apró kiegészítőt, kisebb kelléket a rózsaszín más árnyalatiban is.
 
Bátrabbak egy bolondos-színes csillárt, esetleg egy retrós tálat, babarózsaszín széket is megengedhetnek maguknak.
 
Ha a kanapé huzata mintás, a meghatározó textilek legyenek homogének, a színes kárpit valamelyik árnyalatából, és akkor nem lesz akadálya, hogy feltűnő tónusú kisebb tárgyakat társítsunk mellé.
 
Az igazán merészek a falat sem kímélik, de a visszafogottabbak is megpróbálkozhatnak a rózsaszínnel. Elég, ha egy-egy kiegészítőn jelenik meg, vagy ha más színek mellett, kisebb felületeken köszön vissza.
 
A rózsaszín szinte bármilyen más színnel jól párosítható, ám a tónusokra legyünk tekintettel! Erős pinket mindig egy másik szín pasztell árnyalatával társítsunk, és ugyanez igaz fordítva is. Azaz markáns színhez púderes-rózsás árnyalatot válasszunk.

Forrás, fotó: www.otthon.hu – További hasznos tanácsokért látogass el az Otthon magazin weboldalára!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty