2010.02.15.@ 14.02

Ezt kend a körmödre! – A tavasz legújabb színei az OPI-tól!

Az OPI, a körömlakkok királynője. Csupán három betű, mely ezernyi színt rejt. 1981 óta a körömlakkok vezető világmárkája már Magyarországon is kapható, mi több, megérkezett a legújabb, Hong Kong fantázianévre hallgató kollekciója.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A mindig találó, sokszor vicces, vagy épp egy-egy hangulatot jelző, ritmikusan csengő körömlakkok egyedi nevei, a 2010-es tavasz/nyár kollekciója, a az ezerarcú, színes Hong Kong nevet kapta. Tizenkettő olyan árnyalat, mely közül azt sem tudod, melyiket kapd le a polcról. Minden ruha, top, cipő, táska megtalálja a maga színpárját.

Hello Pinky
 
A régóta közkedvelt rózsaszínt idén nyáron se felejtsük el, lehet élénkebb árnyalatú, vagy visszafogottabb, világosabb színben is választani, az OPI új kollekciója három féle rózsaszínt ajánl tavaszra.
 
Jade az új fekete
 
Ezzel a fantázianévvel illeti az új zöld színt a cég, mely már egy ideje divatos ugyan, de továbbra is sorozatosan feltűnik minden divatlap oldalán. Merd használni, meglátod, megkedveled!
 
Suzi says Feng Shui
 
Egy jól hangzó név a kékre. Semmiképp se zárkózz el előle, hiszen tavasztól hódít a tengerész stílus, pompás választás ehhez a kék körömlakk.
 
Irigylésre méltó sárgák
 
A háromféle narancssárga és az egy citromsárga árnyalat, bohókás, életigenlő viselőt sejtet. Pozitív, friss, egyszóval csakis a legjobb jelzővel ellátott tulajdonságokkal jellemezhető ez a szín.
 
Az örök piros
 
Nem csak azért, mert a szerelem színe, amely szinte elképzelhetetlen a hódító piros és vörös körmök nélkül, hanem mert az OPI színei közt a piros kiemelkedő jelentőségű. A kezdetek óta gyártják, matt, fényes, és rengeteg árnyalatban, az új kollekciójában a „Red my fortune cookie” névre hallgató kissé korallos, nyárias változat. Kihagyhatatlan!
 
Visszafogottabbakra gondolva
 
Az OPI, gondolva a korosztályok ízlésének különbözőségére két finomabb árnyalatot is piacra dobott az idei tavasszal, a „Pearl of Wisdom” névre hallgató világos, szinte fehér-gyöngy szín, minden alkalomra természetes, ápolt körmöt nyújt. A „Meet me ont he Star Ferry” nevű kissé csillogó változata is diszkrét megjelenést biztosít.
 
Cosmo-tipp: Próbáld ki és színezd ki még otthon, a képernyőn változtatva az OPI összes színét, így az üzletbe betérve, már konkrétabban meg tudod fogalmazni mit is keresel. De meglátod, még így is órákig a polcok előtt válogatsz majd…
 
A termék ára: 1900Ft

Üzlet címe: 1146 Budapest, Hungária krt.191.

Honlap: www.opihungary.hu                                                                           

Fotó: OPI

További szépséghírek:

Új őrület: a Chanel-tetoválás

Címkék: kend körmödre! legújabb opi-tól! színei tavasz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty