2010.02.17.@ 16.02

Szépségek és szörnyek: rájuk figyelt az idei Brit Awards közönsége!

Az idei Brit Awards-on sem csak a díjakra figyelt a közönség – annál is inkább, mert jó néhány divatmeglepetés született!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagy-Britannia rangos zenei díjkiosztója, a Brit Awards idén alighanem „Szépségek és szörnyetegek” mottóval került megrendezésre, hiszen a megjelent hírességek között bőven akadt tündöklő sztár és elképesztő csúfság is!

Utóbbiak közül ki kell emelnünk Lady Gaga jelmezét, mert bár azt hittük, ő már nem tud sokkolni minket, most mégis sikerült neki: Marie Antoinette által inspirált fehér szerelésében és parókájában szakasztott úgy nézett ki, mint egy méreten aluli, hófedte fenyőfa.

Lily Allen és Leona Lewis is alaposan melléfogtak. Előbbi tetőtől talpig Chanelbe burkoltan úgy festett, mintha nem lenne nyaka, utóbbinak pedig mintha egy gigantikus púp nőtt volna a jobb vállára.

Alexandra Burke nagyon elegáns lett volna hosszú, ujjatlan, vörös Marchesa ruhájában, ám az estélyi alja beleérhetett egy tócsába, mert alsó körvonala nemcsak nedves, hanem még sáros is volt.

Kylie Minogue viszont most is istenien nézett ki Dolce&Gabbanában, de rajta kívül csinos volt többek közt a Sugababes lánycsapat, az eddig többnyire lepukkant Courtney Love és a múlt héten elhunyt Alexander McQueen egyik mesteri kreációjában tündöklő Katherine Jenkins operaénekesnő is.

Fotó: NorthFoto

További sztárdivat:

Wow! Dögös barna lett az ártatlan szőkeségből! Fotó!

Így ragyogtak a sztárok a Valentin-nap premierjén

Totál brutál! Mit húzott már megint magára a sztár?!

Az év divatmeglepetése! Ők voltak a legcsinosabbak a Golden Globe-on!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty