2010.02.18.@ 11.02

Ők öltöztetik Carrie Bradshow-t az új Szex és New York-ban!

A nyár folyamán újra láthatjuk a négy new york-i lányt, bemutatásra kerül a Szex és New York második része. A nemzetközi sajtó hónapok óta találgatja, hogyan is alakul majd Carrie élete házassága után, azonban egy valami még ennél is jobban izgatja mindenkinek a fantáziáját. Mit visel majd Carrie 2010-ben, New York utcáin?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

SJP filmbéli hatalmas gardróbját Patricia Field, a lányok stílustervezője rendezi be a legújabb dizájner darabokkal. Mint mindig, most is divatot teremt a filmvásznon megjelentetett ruhadarabok által.

Régi márka újragondolva
 
SJP  V-kivágású, hófehér koktél- és lila fodros Halston ruhái már a film megjelenése előtt is kultusszá váltak. Roy Halston divattervező, aki Elizabeth Taylor-t és Jacqueline Kennedy-t is öltöztette, az 1970-es évek dico ruháiról volt ismert. A tervező 1990-ben elhunyt, de divatházának – a Halston Heritage-nek – ruhái a filmben folyamatosan jelen vannak. Számítva arra, hogy a nézők Carrie-t utánozva azonnal beszerzik a látott darabokat, már folyamatosan árusítják Amerika nagyobb áruházaiban. Érdekes módon az említett ruhák ”nyomottabb” áron, 435 dollár (87 000Ft) és 325 dollárért (65 000Ft) kaphatóak a Neimann Marcus áruházban. www.neimanmarcus.com
 
Napszemüveg Carrie módra
 
A pilótaszemüveg úgy látszik, idén nyáron sem megy ki a divatból, ebben pedig azért lehetünk biztosak, mert Carrie Mykita aranyszínű napszemüvege legalább olyan hangsúlyt kap a megjelenésben, mint a fehér Halston ruha.
 
Nyár lévén előtérbe kerülnek az élénkebb színek is, a narancssárga Jee Vice napszemüveg és az óriásméretű pink hobo táska.
 
Philippe Vergez, az 51 éves, Franciaországban született tervező 2003-ban alapította saját cégét, a Jee Vice-t, melyben csakis nők számára tervezi elérhető árakon az sokféle egyéniséget tükröző napszemüvegeit.
 
Lánc a nyakba!
 
Egy kiváló kiegészítő akár egy egyszerűbb ruhát is feldob és egyedivé tesz. Carrie kiegészítői sosem túl feltűnőek, hiszen ruhatára önmagáért beszél. Így marad ez most is, lakkozatlan, gyűrű nélküli kezek, mondhatni hivalkodás nélküli kiegészítők. Egy-egy szélesebb karkötő, de inkább a nyaklánc az, ami színesíti a ruhákat. A kinézetre néhány dollárosnak tűnő lóherés lánc és a fehér ruhához viselt 200 000 dollár értékű Solange Azagury-Partridge által tervezett színes gyémántokból, rubinból, zafírból kirakott nyaklánc azt a kettősséget képviseli árkategóriában, mint amilyen stílusbeli keveredések jelennek majd meg néhányszor Carrie ruháinak összeválogatásakor. A divat, mint láthatjuk, határtalan!

Magyar tervezők munkái
 
Már a sorozat korábbi részeiben is megfigyelhető volt Carrie kezében egy-egy Judith Leiber tervezésű gyönyörű kistáska. A magyar származású hölgy kövekkel díszített, horribilis összegekért árusított táskái a mai napig a divatvilág meghatározó elemei, ki tudja, talán most is feltűnik egy-egy pillanatra.
 
Kati Stern, ugyancsak magyar származású divattervező Venexiana nevű márkájának egy ékes darabja a hírek szerint látható lesz majd a filmben, már csak az a kérdés, hogy melyik lány fogja viselni?
 
SJP szerint a sorozat és az egyestés mozi immáron második része is elképzelhetetlen lenne Patricia Field varázslatos és sokszor meghökkentő párosításai nélkül. Valljuk be, évek óta nem csupán a lányok élete, hanem a felsorakoztatott ruhák látványa is kíváncsivá tesz minket, izgatottan várjuk, milyen színek, formák és kiegészítők lesznek a tavasz nagy dobásai!

Nézd meg a Szex és New York 2 trailerért! Klikk ide!

 
Fotó: NorthFoto
 
Címkék: bradshow-t carrie öltöztetik szex york-ban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty