2010.02.19.@ 14.02

Campari 2010: egy naptár, ami a nőknek is tetszik

Értékeihez hűen az olasz italkülönlegesség, a Campari 2010-es naptárával is elkápráztatta a világot. A cég újfent művészi megközelítéssel rendelkező, világhírű fotóst kért fel arra, hogy képein keresztül egyedi koncepciójú összeállítással örvendeztesse meg a márka kedvelőit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A munkát, ahogyan azt már megszokhattuk, most is világhíresség segítette. Egy évvel ezelőtt Jessica Alba állt modellt és vívta ki bájos eleganciájával, érzelmeket felkorbácsoló képsorozatával a női vásárlók elismerését is. Most viszont, a Campari szülővárosában, Milánóban megkomponált a csábítást, az érzékisséget és a bűnbeesést ábrázoló montázsokon Olga Kurylenko pózolt. A legutóbbi James Bond filmben, a Quantum csendjében bemutatkozó színésznő hol dívaként, hol randevúra készülő nőként, máskor buli királynőként, vagy éppen az életre kelt álomnőként libbent a kamera elé.

Egyöntetűek a vélemények arról, hogy a 2010-es Campari kalendárium méltó utóda lett a korábbi kiadványoknak, és megint magas művészi színvonalon sikerült lencsevégre kapni a mámorító pillanatokat. A naptár lapozgatása közben, vagy azt a falra akasztva, hónapról – hónapra pörgetve pedig újra és újra elcsodálkozhat majd mindenki, hogy mi mindent is hozhat ki belőlünk a 2010-es év, ha szenvedéllyel éljük az életet. Igaz ehhez kéznél a segítség, hiszen a Campari karakteres ízével, illatával, valamint tűzpiros, vadító színével továbbra is bármikor hozzá tud járulni a szenvedély felszításához.
 
A teljes naptár még kapható, azonban a Campari hagyományaihoz híven mindössze 9999 darabot készíttet a sorrendben 11. exkluzív naptárából is. A gyűjtőknek tehát idén sem árt igyekezniük, hogy megszerezzék az egyik példányt.
 
További divathírek:
Címkék: 2010 campari naptár nőknek tetszik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty