2010.02.19.@ 11.02

Hogyan legyenek hosszú és csábos szempilláid?

Az esetek nagy többségében a szemeid azok, amit az emberek legelőször kiszúrnak rajtad, szóval gondoskodj róla, hogy a pilláiddal lehengerlő hatást gyakorolj a külvilágra. És persze a fiúkat is leginkább úgy csavarhatod az ujjaid köré, ha hosszan rebegteted irányukba a szempilláidat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A következő tippek Anne Hathaway new yorki sminkmesterétől származnak, aki a neves színésznőt is már számos jó tanáccsal látta el. Először is vigyél fel egy könnyű hidratáló arckrémet, de mindenképp várd meg, míg a készítmény beivódik a bőrödbe, és csak azután láss munkához. Ily módon megelőzheted, hogy a későbbiekben a festék elmaszatolódjon. Ezt követően használj a szemeid alá korrektort, majd arra hints egy kevés világos púdert.

Göndöríts és ápolj!

Pozícionáld a szempilla-göndörítőt közel a pillák tövéhez, de lehetőleg úgy, hogy ne csípd oda a bőrödet, fontos, hogy körültekintően bánj ezzel a szépészeti szerszámmal. Óvatosan csukd össze az eszközt, és tartsd így pár másodperc erejéig, hogy kellőképpen ívelt formához juss. Majd hozd egy kicsit kifelé a pillapöndörítőt, és egy nagyon könnyed mozdulattal megint zárd össze. Ismételd meg a műveletet egyszer vagy kétszer, ám arra figyelj, hogy ha vékonyak a pilláid, akkor mindenekelőtt vigyél fel egy réteg szempillaápolót, amely megfelelően óvja a pillákat. Ezt természetesen máskor is bátran alkalmazhatod, hiszen csupa olyan összetevőt rejt magában, amely a festék miatt igénybe vett pillák számára elengedhetetlen.

Jöhet a festés!

Szerezz be egy krémesebb állagú szempillafestéket, és helyezd az ecsetet a szempillák tövéhez. Finomabb mozdulatokkal húzd egyik oldalról a másikra az ecsetet, tulajdonképpen cikk-cakkban kell haladnod, majd a pillák végét egyenesen és felfelé seperd. Így hosszabbak és vastagabbak lesznek a szálak. Ha alkalmi sminket késztesz egy bulira vagy egy különleges alkalomra, akkor két-három réteget alkalmazz mindkét szemed esetében, de legalább két percet várj az újabb felvitel előtt, hogy az előző megszáradhasson. Ezzel a módszerrel a pillákon megbúvó apró festékcsomókat is kiküszöbölheted. A hétköznapok során bőven megteszi egyszer átkenni a pillákat, így hódolva a természetesség kultuszának.

Valamennyi réteg után egy szempillafésű segítségével fésüld át a pilláid külső részét. Ezzel a technikával aztán valósággal rebegtetni való pillákat kreálhatsz. Az egész megkoronázásaként az utolsó réteget vízálló formulát tartalmazó szempillafestékkel vidd fel, ezzel a későbbi festékpacákat is kiküszöbölheted.

Ha szeretnél még nagyobb térfogatú pillákra szert tenni, akkor a szemed külső sarkába ragassz egy pár szál műszempillát, szorosan a pillák tövéhez.

Az igazán perzselő tekintetért tartsd függőlegesen az ecsetet, és húzd át vele az alsó pilláidat is, a belső szemzugtól haladva a külső felé. Az sminktáska szíve-lelke valójában a döbbenetes hatású szempillaspirál, amellyel hihetetlenül terebélyes és szexi szempillákat varázsolhatsz, így ennek beszerezésére mindig különös figyelmet fordíts.

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Copfozz, akár egy díva!

Ezt kend a körmödre! – A tavasz legújabb színei az OPI-tól!

Tartsd be te is a legalapvetőbb szépségtanácsokat!

Címkék: csábos hogyan hosszú legyenek szempilláid?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty

A legcikibb karácsonyi cuccok

A legcikibb karácsonyi cuccok

Összeszedtük neked azokat az ajikat, amik nagyon kellemetlenül sülhetnek el...