2010.03.01.@ 14.03

Mellnagyobbítás műtét nélkül

Egyre többet hallani mostanában az implantátum nélküli mellnagyobbításról. A műtét nélküli eljárás a hyaluronsav egy zselés változatának befecskendezésével történik. A sok előny mellett azért persze van hátránya is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az altatás nélküli beavatkozás kevésbé megterhelő a szervezet számára, ráadásul a hyaluronsav befecskendezése egy teljesen természetes mellformát eredményez, mégsem mindenki számára jelent tökéletes megoldást. Az implantátumokkal szemben a legnagyobb hátránya a méretbeli korlát. A befecskendezős módszerrel maximum egy-két méretnyi növekedést lehet elérni, míg az implantátumok esetében ez a többszöröse is lehet. Aki tehát nagyobb méretbeli változásra vágyik, annak mindenképp előnyösebb megoldás a szilikon implantátummal történő mellnagyobbítás.

A hyaluronsavat – amely már jól bevált a ránc- és ajakfeltöltés területén – a plasztikai sebészek most tovább fejlesztették egy magas viszkozitású géllé. Ez a zselés állagú, tartós hatású hyaluronsav Macrolane néven vált ismertté.

A beavatkozás során a hyaluron-töltőanyagot injekciós tűvel, akár helyi érzéstelenítésben a mell állománya mögé, vagy akár izom alá is be lehet adni. Mérsékelt növekedést eredményez, kb. 100-150 köbcentiméterrel lehet egy alkalommal a melleket megnagyobbítani. Beadása egyszerű, kíméletes, nincsen altatás és a velejáró esetleges műtéti és altatási kockázat. Az implantátum nélküli, hyaluronsavas, más néven zselés mellnagyobbítás eredménye látványos, az eredeti mellformát követő, természetes kebleket produkál.

A méretbeli korlátok mellett a másik visszafogó tényező az ára. Ma még drágább, mint az implantátum behelyezése, de tagadhatatlan előnye, hogy a beavatkozás idegen anyag nélkül végezhető. A természetes eredetű hylauronsavas géllel történő mellnagyobbítás ára egy és másfél millió forint között mozog, amely függ a felhasználandó hyaluronsav gél mennyiségétől. Ráadásul átlagosan 1-1,5 év alatt a beadott anyag teljesen felszívódik, így a beavatkozást rendszeresen ismételni kell.

Szakértő: Dr. Falus György plasztikai sebész

Webcím: www.drfalus.hu

Plasztikai sebészeti kérdésekben fordulj bizalommal szakértőnkhöz, Dr. Falus Györgyhöz!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Kinek ajánlott a zsírleszívás?

Megoldás őzgida lábakra

A plasztikacsapda – mikor visszük túlzásba?

Címkék: mellnagyobbítás műtét nélkül

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty