2010.03.02.@ 09.03

Tavaszi csillogás a kristály fényével!

Hogy mit üzennek a divattervezők nekünk, vásárlóknak azzal a rengeteg csillogó kristállyal, amellyel kollekcióikat díszítik, nem tudni pontosan. Legyen valódi vagy mű, színes, kerek, vagy szögletes – teljesen mindegy, csak csillogjon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Burberry márka kifutóinak egyik legsikeresebb darabja az a „trench”- ballonkabát volt, amit mindenhol, még széles övén is kristálydarabkák borítottak. Az ezüstösen ragyogó kabát nem az egyetlen darab, melynek tervezésénél kissé túlzásba estek megálmodói.

Üvegcipő
 
A Prada legújabb kollekciójának egyik szandálja érdekes és látványos megoldással egy mesebeli üvegcipőre hasonlít. A sok apró csilingelő kristály viselője minden lépését jelzi, hiszen nem csak a lábfej, hanem a magas sarok vonalát is körbeölelik a pompás kövek. Ez a darab szandál és magas sarkú papucs változatban is elkészült.
 
A tervező további darabjai kristály nélkül is, a bőr és a plexi egyvelegével ugyancsak az üvegcipő hatását keltik, a kérdés csak az, hogy mennyire kényelmes viselet.
 
Cosmo-tipp: A cipő nagyon kényes dolog, így mindenképpen figyelj arra, hogy ne rontsd el egy kényelmetlen lábbelivel a napod, és persze a lábad!
 
Ékszerek
 
A kristályos kiegészítők Swarovski nevéhez fűződnek. A megfizethető árkategóriához azonban egy angol cég is csatlakozott, akik neve hazai körökben kevésbé ismert. Kollekciója azonban színes, egyedi, nőies és sokszínű. A Butler&Wilson nyakláncok, karkötők, kitűzök az idei tavasszal is tökéletesen trendi darabnak számítanak.
 
Michael Kors, Prada, Burberry, ahogy a ruhákat, úgy az ékszereiket is a csillogás jegyében tervezték.
 
Cosmo-tipp: Ne keseredj el, ha jelenleg nem engedheted meg a méregdrága darabokat! Már a bizsu üzletek polcain is megtalálhatod a neked valót, ha ügyesen válogatsz.
 
Kiegészítők
 
Nathan Jenden híres napszemüvegeit is meghódították a színes kristályok Swarovski tervezésében. Ebben követte Jimmy Choo is, akit eddig főleg cipőiről és táskáiról ismertek a divatimádók. A napszemüvegek különböző színekben, oldalán mindenféle mintájú, szín összeállítású kristállyal kirakva kaphatók. Legyen egy színes virág, az amerikai zászló, zebra mintázat, megtalálod, amit keresel.
 
De Jimmy nem állt meg a napszemüvegeknél, kistáskák, toll, kis smink tükör, karóra, gyűrű, mindenféle kiegészítő kapható a tervezésében.
 
Cosmo-tipp: Vigyázat! Egy nem szerencsésen összeválogatott ruhatár és kiegészítők sokasága könnyen nevetségessé válhat. A túl sok csillogás és a rengeteg szín már giccses hatást kelt. Itt is érvényesül a kevesebb több elve.
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty