2010.03.03.@ 14.03

Going Gaga! – öltözz Lady Gaga stílusában

Lady Gaga minden, csak nem unalmas. Bibliát olvas, és legutóbb, amikor hazatért New Yorkba, AIDS tesztet is csináltatott. Persze nem azért, mert ágyból ágyba ugrál, hanem mert nem vigyáz magára eléggé, amikor turnézik, koncertezik – állítja az énekesnő. A MAC AIDS elleni alapítványának arca, saját nevével jelzett Viva Glam Gaga rúzs kapható a MAC üzletekben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Színpadias megjelenése meghökkentő és divatteremtő egyben. Legtöbbször olcsónak és közönségesnek nevezhető Lady Gaga viselete, talán ez az egyik oka annak, hogy állandó beszéd- és pletykalap téma.

Hatalmas masnik, eltúlzott méretű és formájú kiegészítők, egekben járó cipősarkak – néhány hasznos hozzávaló, ha úgy akarsz kinézni, mint ő.
 
A www.asos.com, angol divatcikkeket forgalmazó internetes oldal külön fejezetet szentel Gaga stílusának. Itt a kiegészítők mellett még a csipkés body-k is helyet kapnak, persze mindez kicsit visszafogottabb, viselhetőbb kivitelezésben.
 
A fekete, és a fehér kontrasztja, az absztrakt minták és az elmaradhatatlan pink persze szerves része a bemutatott ruhadaraboknak!
 
Ha mégsem nyeri el semmi a tetszésedet és csalódott lennél, még mindig választhatod a Gaga-féle szájrúzst. Itt a nyár, go Gaga, go pink! De csak szolidan!
 
 
 
Címkék: gaga?! going lady! öltözz stílusában

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty