2010.03.12.@ 14.03

Pausz gyöngy takaró a Lakástrenden!

Relaxációs élményre hangolt, látványos, gyöngy-takaróba bújtatott standdal nyitott meg a Lakástrend kiállításon a Baltex Home.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

2010. március 4-én megnyílt a budapesti Lakástrend kiállítás a Műcsarnokban. Egyedi installációval jelentkezett a csarnok központi részén megjelenő Baltex vállalat. A stand kortárs művészeti és design koncepciójáért és a kivitelezésérét a defo felelt. Czakó Zsolt munkája a grafikai arculat, Fónagy Dóra felelős designerként, Juhász Nóra és Závodszky Dalma, mint kreatív tervezőtársak vettek részt az installáció koncepciójának kialakításában.

Irányelvként a lakóterekben kialakított élmény központú és élménynyújtó tervezést tartották szem előtt. Így a kiállított Baltex Home olasz prémiumkategóriás termékekkollekciója a relaxáció téma mentén kerültek bemutatásra az alkotócsapat segítségével. A standon megjelenő termékek Magyarországon egyedül a Baltex Home-nál találhatók meg minőségi szelekcióban. A vállalat mottója „Made in Italy!”, ami a széles termékpalettára utal, mely az otthoni wellnesstől a lakásbútorokon át a kiegészítőkig képviseli az eredeti olasz designt és életérzést.
 
A Károlyi Tamás által vezetett Baltex vállalat standja kivételes példa arra, hogy egy designtudatos cég hogyan harmonizálja működésével a defo által kimutatott, élményközpontú és élményt formákba öntő, kortárs művészeti és design eszközökkel készített térkoncepciót.
 
A standon bemutatott világmárkák:
 
A Gessi márka, a csaptelepek Ferrarija. Erős, innovatív és design tudatos kollekció, melyet a felhasználói igények figyelembe vételével állítanak össze, egyedi megoldásokkal. A bemutatott modell a Goccia, mely üzenete, hogy óvjuk a szűkösen rendelkezésünkre álló ivóvíz minden cseppjét.
 
A Somma kiegészítőket elsőként mutattuk be Magyarországon, exkluzív takarókkal, plédekkel, törölközőkkel.
 
A Tubes Radiatori, ahol funkció és design találkozik: a fűtés és az épület gépészet műalkotássá válik az otthonban.
 
A fürdőszobai termékkínálatunk legújabb márkája hazánkban a Sign. A teljes fürdőszobai koncepcióban kivételes anyagfeldolgozásokat alkalmaznak, amit tapasztalhatunk például a kövek, a fák és az üveg megmunkálásával alkotott modellek.
 
A Stile eco tudatos parkettája, belopta magát a természet kedvelőinek szívébe. A felhasznált alapanyag ültetvényekről származik. Egy-egy parketta elkészüléséhez minimum egy évet állnak a fák a gyár udvarán, amíg hozzászoknak az európai klímához.
 
A szintén a Lakástrenden debütáló I-radium egy praktikus infra alapú elektromos radiátor, merész designnal, valamint természetes anyagokból.
 
Az érdeklődők idén is láthattak Poliform bútorokat, neves tervezőktől. Egyedi megoldásokat mutattunk be Marcel Wanders, Carlo Colombo, Paolo Piva, Paola Navone tervei alapján. Az idei Lakástrend kiállításon több új bútor is megjelent a kollekcióból.
 
A Teuco az otthoni relax és wellness élmény piacvezető gyártójaként fürdőszobai kis medencék, zuhanykabinok, szaniter rendszerek és a Spak szállítója. A standon Talocci Otthon relax kádja szerepelt.
 
További információ: Baltex Home 1061 Budapest, Paulay Ede u. 17.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty