2010.03.29.@ 14.03

Csodaország bemutatója az Arénában

Divatshow az Aréna Plázában – ezt ígérte a meghívó. Divatbemutató címén azonban olyan performanszt kaptunk, hogy egy percre sem tudtuk levenni tekintetünket a kifutóról…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A program a háromnapos “Wonderland tavasz-nyár 2010” Aréna Divatshow legelső, VIP rendezvénye volt, ahol bemutatták az áruházban kapható márkák új kollekcióit. Néhány divatcég azonban nem egyszerűen a modellek felvonultatásával, hanem hihetetlenül kreatív, olykor vicces, máskor szemet gyönyörködtetően szép mozdulatokból álló táncelőadásokkal mutatta be kínálatát. A tánckar, köztük a szexi Bad Boyz-os fiúk hip-hop és new style táncokkal kápráztatták el az embereket. A show annyira pörgősre sikerült, hogy szinte nem volt olyan pillanat, amikor a közönség nem a kifutót nézte.

A nézőket a mesék varázslatos világába kalauzolta el a bemutató: feltűnt Alíz, a Bádogember, az Oroszlán és a Madárijesztő, Donald kacsa, Betty Boop és gyerkkorunk Lego-figurái, a kivetítőn szereplő Tom és Jerry-ből ismert egérkével pedig szuperlátványos és szórakoztató “mesetáncot” járt az egyik táncosfiú.

A bemutatott márkák között szerepelt többek között a Bershka, a Stradivarius, az Intimissimi, a C&A, az Art’zModell, a Marks&Spencer, de rajtuk kívül még számos divatcég felvonultatta portékáit. A szettek összeállításáért Lakatos Márk stylist felelt, aki megszokott módon eredeti és ultratrendi ruhakölteményeket varázsolt a modellekre.

Ha kíváncsi vagy a fergetes showra, nézd meg képgalériánkat!

Fotó: Aréna Plaza, Szaniszló Róbert

Kapcsolódó cikkek:

Bájos mesevilág a kifutókon!

A legmeghökkentőbb tavaszi trendek

Flirty skirt: Tavaszi flört miniszoknyában!

Címkék: arénában bemutatója! csodaország

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty